Hoppa till sidans innehåll

Ledarnytt juni

01 JUN 2015 10:09
Fotbollssäsongen 2015 har kommit en bit när du får detta Ledarnytt. Vi har dels klarat av en ledarträff i mitten av april och genomfört tränarutbildning C, där bland annat 18 st ledare från Storvreta IK deltog. Några av er...
  • Skapad: 01 JUN 2015 10:09

Fotbollssäsongen 2015 har kommit en bit när du får detta Ledarnytt.  Vi har dels klarat av en ledarträff i mitten av april och genomfört tränarutbildning C, där bland
annat 18 st ledare från Storvreta IK deltog. Några av er har fullföljt den gamla bas1-utbildningen. Dessutom har vi genomfört en mv-tränarutbildning i början av maj. Hoppas nu att ni har användning av innehållet från utbildningarna och spelar mycket smålagsspel i olika former på träningarna.

Vi hoppas att du och ditt lag kommit igång ordentligt och att ni har kul på träningar och matcher. Glädje och Gemenskap är ett par av de värdeord som ska prägla vår verksamhet.

Nu hoppas vi att UNT-cupén blir samma succé som tidigare år och att vädret denna helg är på Storvreta IK:s sida.

Några punkter som vi vill göra dig uppmärksam på:

Repskapet 2015
Upplands fotbollförbund har bjudit in till REPSKAP onsdagen 2 december. Motioner till repskapet ska vara UFF tillhanda senast 1 september. Det är ganska nära inpå höststarten så vi vill redan nu uppmärksamma dig på det. Repskapet är det forum inom Uppland då klubbarna har möjlighet att påverka Upplandsfotbollens regelverk. Det gäller i synnerhet regelverket för ungdomsfotbollen.  Det kan handla om antal matcher i serierna, planstorlek, bollstorlek, matchtid m.m. Har du synpunkter på regelverket som du vill att vi från Storvreta IK ska motionera om måste vi ha dina synpunkter senast fredagen 21 augusti.

Bokning av planer för träning                                                                          

Kommunens planer på IP, plan 1 och 3, samt Ärentuna konstgräs är bokade för träning under vårsäsongen t.o.m. fredag 26 juni.
Om du vill sluta träningen tidigare och avboka, hör av dig till Göran Rönnerdal.                                                                                    

Sjukvårdsväskan
Saknas det något i er sjukvårdsväska? Kontakta Göran Rönnerdal eller Anders Gillberg för komplettering. Lite pinsamt om det saknas plåster eller en sax när olyckan är framme.

Hjärtstartare och utryckningsfordon   

För att fortsätta på det s.k. ”olycksspåret” har SIK numera en hjärtstartare som är monterad i bokhyllan inför den larmade entrédörren. Om ambulans behöver tillkallas vill kåren att du uppger var du möter ambulansen: antingen vid entrén och låser upp bommen med nyckeln som finns på bokhyllan i entrévestibulen eller vid stora parkeringen och visar ambulansen ”bakvägen” in på idrottsplatsen. När det gäller andra utryckningsfordon har Brandkåren i Storvreta egen nyckel till entrébommen. Nu går vi över till trevligare saker.

Vårens aktivitetsregistrering

Innan ni ledare och laget tar ”semester”, så se till att registrera klart vårsäsongens alla aktiviteter t.o.m. 30/6. Senast 2/8 vill jag gärna att det är klart för resp. lag

Kick-off
Viplanerar att ordna en höstkick-off under vecka 34 (17-20 augusti) med lite grillat och trevlig samvaro samt lite information.

Till sist önskar vi er alla en riktigt skön sommar.

Fotbollsstyrelsen

Skribent: Åke Österberg
Epost: This is a mailto link

SAMARBETSPARTNERS

 

 Klubbrabatten

 

ICA Solen (färg)

 

 Intersport

 

 Office

 

   bildemo_logo

 

Länsförsäkringar

 

52:ans Catering & Café

 

FSAB

Postadress:
Storvreta IK - Fotboll
Idrottsplatsen, Skogsvallsvägen 15
74340 Storvreta

Besöksadress:
Skogsvallsvägen 15
74340 Storvreta

Kontakt:
Tel: 018366411
E-post: This is a mailto link

Se all info