Hoppa till sidans innehåll

Stort grattis till P02 som tog dubbla guld

28 SEP 2015 14:29
STORT OCH VARMT GRATTIS OCH FYRFALDIGT LEVE till ledare, spelare och stöttande föräldrar i P02-laget som vinner sina bägge serier på ett mycket övertygande och imponerande sätt! GRYMT BRA JOBBAT P02 OCH GRATTIS TILL DUBBLA GULD!
  • Skapad: 28 SEP 2015 14:29

Som synes i lagen nedan, inga fler seriesegrar detta år, men klart godkända prestationer av alla Storvretalag som deltagit i seriespel i Uppland.

Noterbart är att:
Herrlaget slutar på en stabil och klart godkänd sjunde plats i div 6 Norra efter en övertygande bortaseger med 4-1 mot Österlövsta FF i säsongens sista match.

Juniorlaget som får spela i en mycket tuff serie och där haft det lite motigt fick äntligen känna segerns sötma i säsongens allra sista match, då de på hemmaplan - till publikens jubel - besegrade IF VP med 4-3 efter måi 86:e minuten.

P01-laget, som deltog i avancerad serie med tuffast tänkbara motstånd utmärkte sig genom att sluta på en hedervärd 3:e plats, endast en poäng efter IK Sirius som knep 2:a platsen.

Bästa flicklag blev F00-laget som slutade på en hedervärd 5:e plats, bara fyra poäng efter serietrean Bälinge IF.

Fotbollsstyrelsen tackar alla ledare, spelare, stöttande föräldrar och trogna supportrar för denna seriesäsong och ser fram emot kommande säsong 2016.

Skribent: Sören Johansson
Epost: This is a mailto link

SAMARBETSPARTNERS

 

 Klubbrabatten

 

ICA Solen (färg)

 

 Intersport

 

 Office

 

   bildemo_logo

 

Länsförsäkringar

 

52:ans Catering & Café

 

FSAB

Postadress:
Storvreta IK - Fotboll
Idrottsplatsen, Skogsvallsvägen 15
74340 Storvreta

Besöksadress:
Skogsvallsvägen 15
74340 Storvreta

Kontakt:
Tel: 018366411
E-post: This is a mailto link

Se all info