Hoppa till sidans innehåll

Storvreta IK söker klubbordförande och klubbkassör.

30 AUG 2020 20:09
Uppdragen kommer att arvoderas.
Storvreta IK består av två livaktiga sektioner: fotboll och skidor.
  • Uppdaterad: 20 MAJ 2019 09:35

Sektionerna sköter den löpande verksamheten i fotboll respektive skidor. Fotbollen har ett tjugotal lag i alla åldersklasser från seniorlag, herr och dam, till pojk- och flicklag som är 7 år. Klubben arrangerar även årligen fotbollsskola och fotbollslekis samt UNT-cupen med ca. 250  deltagande lag.

Skidorna bedriver verksamhet året runt med längdskidåkning, skidskytte, rullskidor och löpning samt arrangerar ett flertal tävlingar i de olika grenarna. I nuläget finns ett hundratal aktriva ungdomar i träningsgrupperna samt ett stort antal aktiva motionärer på olika nivåer. Klubben svarar för driften av det mycket uppskattade konstsnöspåret.

Huvudstyrelsen har framför allt ansvar för ekonomi, anläggning och anställd personal, som för närvarande är tre till antalet. För den anställda personalen finns en arbetsledning och för beslut i löpande frågor av mindre omfattning finns ett verkställande utskott. Den nya ordförandens huvudsakliga uppgift är därför att leda styrelsemötena, som äger rum ungefär en gång i månaden.

För närvarande sitter fyra ordinarie ledamöter och tre suppleanter i huvudstyrelsen, varav en är kvinna. Vi ser gärna kvinnliga sökanden till ordförandeposten, men viktigt är att han/hon har idrottsintresse och har lätt för att samarbeta, dvs. är en lagspelare. Storvreta växer starkt med bl.a. nya Fullerö Hage, och medlemsantalet i Storvreta IK förväntas också öka starkt.

Om engagemang i en dynamisk idrottsmiljö lockar, hör av dig för upplysningar och frågor till någon av de ordinarie ledamöterna i huvudstyrelsen: Ulf Angelsiöö (0733-675144), Göran Rönnerdal (0739-260577), Thommy Sandgren (0708-781610) och Björn Winell (0705-876563). Skribent Göran Rönnerdal, sekr HS. 

Skribent: Göran Rönnerdal
E-post: This is a mailto link

SAMARBETSPARTNERS

ICA Solen (färg)

 Intersport

  

 

 

 

 

 

Postadress:
Storvreta IK
Idrottsplatsen, Skogsvallsvägen 15
74340 Storvreta

Besöksadress:
Skogsvallsvägen 15
74340 Storvreta

Kontakt:
Tel: 018366411
E-post: storvreta-ik@telia.c...

Se all info