Hoppa till sidans innehåll

Ny ordförande för SIK och i fotbollssektionen

15 APR 2016 09:04
På SIKs årsmöte som hölls den 21/3 valdes en ny ordförande för Storvreta IK i form av Peter Dingfors. På fotbollens medlemsmöte den 4 april valdes Claes-Göran Eriksson till ny ordförande efter Åke Österberg som även där ställde sin plats till förfogande.
  • Skapad: 15 APR 2016 09:04

På SIKs årsmöte som hölls den 21/3 valdes en ny ordförande för Storvreta IK i form av Peter Dingfors.  På fotbollens medlemsmöte den 4 april valdes Claes-Göran Eriksson till ny ordförande efter Åke Österberg som även där ställde sin plats till förfogande.

På medlemsmötet valdes även följande ledamöter till fotbollssektionens styrelse: Patrik Björnström, Anders Eriksson, Danne Eriksson, Emil Frisk, Anders Gillberg, John Hellström, Tomas Larsson, Göran Rönnerdal, Lena Åkerman och Åke Österberg.
Det innebär att Åke Österberg som varit ordförande i många år nu lämnar ordförandeskapet till Clabbe som är ny i styrelsen tillsammans med Emil Frisk. De tidigare adjungerade ledamöterna Tomas Larsson och Anders Eriksson är nu ordinarie ledamöter. Välkomna i styrelsen och tack för ett bra jobb under många år som ordförande, Åke. Se även separat information på hemsidan om fotbollsstyrelsens ansvarsområden.

Skribent: Sören Johansson
Epost: This is a mailto link

SAMARBETSPARTNERS

ICA Solen (färg)

 Intersport

  

 

 Office IT-partner

 

 

 

Postadress:
Storvreta IK
Idrottsplatsen, Skogsvallsvägen 15
74340 Storvreta

Besöksadress:
Skogsvallsvägen 15
74340 Storvreta

Kontakt:
Tel: 018366411
E-post: storvreta-ik@telia.c...

Se all info