Hoppa till sidans innehåll

Storvreta IK utsedd till 2014 års ungdomsförening

18 FEB 2015 15:55
Upplands Fotbollsförbunds styrelse har utsett Storvreta IK till 2014 års ungdomsförening i Uppland.
  • Uppdaterad: 08 JUN 2016 06:09

Upplands Fotbollförbund har utsett Storvreta IK till årets ungdomsförening 2014. Styrelsen är givetvis mycket hedrad och stolt över denna utmärkelse och vill dela detta med alla våra medlemmar inom Storvreta IK - fotboll. 

Detta är en en utmärkelse som alla ska ta till sig, såväl ledare som tränare, föräldrar som barn och ungdomar. Vi tillämpar NOLLTOLERANS, vilket är en av grundpelarna i barn- och ungdomsfotbollen. Alla föräldrar som jobbat under UNT-cupen har bidragit till utmärkelsen. Alla våra ungdomsdomare som dömt ungdomsmatcher i Storvreta har bidragit liksom alla ungdomsledare i fotbollsskolan och fotbollslekis liksom också alla föräldrar som varit matchvärdar och funktionärer som gett Storvreta IK ett gott anseende i fotbollsuppland.  

Vi har en fungerande succession i fotbollsstyrelsen med nya ledamöter varje år som vitaliserar styrelsearbetet. Som ordförande i Storvreta IK - fotboll är det roligt att arbeta med en styrelse och en cupkommitté som med liv och lust ger sig i kast med olika utmaningar. Jag vet inte om Upplands Fotbollförbund känner till vårt sociala engagemang med Nattvandring, men det är också en insats förstärker vårt samhällsengagemang, vilket inte minst Uppsala kommun och polismyndigheten uppmärksammat. 

Jag vill tacka alla inom Storvreta IK - fotboll för era insatser som leder till denna utmärkelse.

Utmärkelsen "Årets ungdomsförening i Uppland 2014" kommer att delas ut på Upplands Fotbollförbunds årsmöte i Uppsala onsdagen 4 mars. 

Nämnas kan också att Upplands Fotbollsförbund hade nominerat Storvreta IK som årets ungdomsförening i Sverige. Hade vi blivit uttagen till finalen som en av tre föreningar av Svenska Fotbollsförbundet, så hade vi suttit i Globen på fotbollsgalan i november.
 

Åke Österberg, ordförande Storvreta IK - fotboll 

Skribent: Åke Österberg
Epost: This is a mailto link

SAMARBETSPARTNERS

ICA Solen (färg)

 Intersport

  

 

 Office IT-partner

 

 

 

Postadress:
Storvreta IK
Idrottsplatsen, Skogsvallsvägen 15
74340 Storvreta

Besöksadress:
Skogsvallsvägen 15
74340 Storvreta

Kontakt:
Tel: 018366411
E-post: storvreta-ik@telia.c...

Se all info