Hoppa till sidans innehåll

Ny bokningsrutin för GP-salen, konferensrummet och cafeterian

08 OKT 2018 13:39
  • Skapad: 08 OKT 2018 13:39

Från och med idag, måndagen den 8/10 2018 kan du inte boka GP-salen, cafeterian eller konferensrummet på kalenderlapparna som suttit på kansliet. Istället bokar du lokalerna via en bokningssida på nätet. För mer information och länk till bokningssidan, klicka här

Varför har vi gjort denna ändring?

  • Kansliet kommer inte vara bemannat lika mycket just nu vilket gör att externa personer inte kan boka lokalerna om ingen är på plats och kan se när lokalen är ledig. 

  • Du som bokar behöver inte gå till kansliet utan kan boka hemma i din egen soffa framför datorn.

  • Vi på kansliet får in alla uppgifter vi behöver vid varje bokning för att kunna kontakta bokaren vid behov samt eventeullt fakturera. 

Alla bokningar som hittills gjort via lapparna är inskrivna i den nya digitala kalendern så att du inte ska behöva boka om din tid. Gå ändå gärna in på nya bokningssystemet för att dubbelkolla så att allt stämmer. 

Vi hoppas och tror att denna nya bokningsrutin kommer att passa bättre både för oss på kansliet OCH för dig som bokar lokalerna. Men systemet via nätet är förstås nytt för många av er så tveka inte att kontakta kansliet via mejl om frågor dyker upp eller om du behöver hjälp med något. 

Allt gott!
Kansliet, Storvreta IK

Skribent: Jessica Pettersson
Epost: Adressen Gömd

SAMARBETSPARTNERS

ICA Solen (färg)

 Intersport

  

 

 Office IT-partner

 

 

 

Postadress:
Storvreta IK
Idrottsplatsen, Skogsvallsvägen 15
74340 Storvreta

Besöksadress:
Skogsvallsvägen 15
74340 Storvreta

Kontakt:
Tel: 018366411
E-post: storvreta-ik@telia.c...

Se all info