Hoppa till sidans innehåll

Följ sidan "SGK nyheter"

Fyll i namn och e-postadress nedan för att följa denna sida. Ett e-postmeddelande kommer då att skickas till dig när något nytt publiceras på sidan.

SGK nyheter


Du har säkert sett, läst eller hört om Svenska Spels satsning SVEA, som delar ut 50 miljoner kronor årligen till svensk idrott. Det unika med SVEA är att alla som spelar hos Svenska Spel med Spelkortet är med och bestämmer till vilka klubbar pengarna ska gå.

 

Nu är satsningen i full gång och vi är med! Välj oss som den klubb du vill att pengarnaska gå till. Du gör det i din spelbutik, på svenskaspel.se/svea eller genom att ringa deras kundservice på 0770-111111. Ditt stöd betyder mycket!

 

HANDLA PÅ NÄTET - STÖD Strömsnäsbruks Gymnastikklubb

Nu kan du handla från CDON, Halens, 112ink och över 150 andra välkända nätbutiker till samma pris som vanligt, men med den ack så viktiga skillnaden att en procentsats eller ett fast belopp tillfaller Strömsnäsbruks Gymnastikklubb på ditt köp, givetvis utan att det kostar ett öre mer för dig! Välkommen in till Sponsorhuset, vår shoppinggalleria på nätet. Läs mer här >> http://www.sponsorhuset.se/stromsnasgk

 

 

Inga nyheter är skapade

Gräsroten Svenska Spel

Postadress:
Strömsnäsbruks GK - Gymnastik
Susanne Karlsson, S:t Sigfridsvägen 10
28732 Strömsnäsbruk

Besöksadress:
Strömsnäs skola, Järnsvägsgatan 51
28733 Strömsnäsbruk

Kontakt:
Tel: 043321567
E-post: stromsnasbruksgk@gma...

Se all info