Hoppa till sidans innehåll

Nyheter från SF


Gymnastikförbundet fick under hösten 2016 uppgifter om att en tränare i en förening inte ansågs vara lämplig. Efter ett antal insatser och samtal fattade Gymnastikförbundet i samverkan med berörda föreningar beslut om att genomföra en utredning.
 
Nu kan ni läsa mer om alla fantastiska gymnaster i landslagen, inom manlig artistisk gymnastik, kvinnlig artistisk gymnastik, trampolin, rytmisk gymnastik samt truppgymnastik.
 
I helgen blev det klartecken för Cassandra Pettersson och Alva Svennbeck att delta på världscupen i rytmisk gymnastik (World Cup) i Sofia, Bulgarien.
 
Vera Sport fortsätter att vara Gymnastikförbundets exklusiva part när det gäller tävlingsdräkter för landslagen i kvinnlig och manligt artistisk gymnastik, trampolin och DMT, samt truppgymnastik.
 
UPPDATERAD 15 februari. Nu är äntligen den internationella tävlingssäsongen i trampolin igång och först ut är världscupen i Baku.
 

Eurogym 2020 är igång

(2019-02-11 16:05)
 
Jonna Adlertegs första väldscupstävling är i nära antågande och hon får åka ända till Australien och Melbourne för att vara med på årets första världscup som går den 20-24 februari.
 
Gymnastikförbundets nationella kansli är placerat i fina lokaler på Södermalm i Stockholm. Det är en arbetsplats där aktivitet och rörelse ligger varmt om hjärtat.
 
 
Helgen 26 – 27 januari var det utvecklingshelg med träning i fokus på Bosön, den första av sitt slag. På plats fanns föreningar, Gymnastikförbundet och kommittéer - alla engagerade i utvecklingen av träningsverksamheten inom Svensk Gymnastik.
 
Vi vill påminna er om att skicka er årsrapport till Gymnastikförbundet, för perioden 1/1 – 31/12 2018, som är underlag för medlemsavgiften 2019.
 
Vi säger grattis till Lina Sjöberg och William Broman som idag får sina Elitidrottsstipendier från RF och Svenska Spel.
 
Gymnastikförbundet har inlett ett landsomfattande samarbete med Capio Närsjukvård kring förebyggande hälsoundersökningar för gymnaster uttagna i landslag och i så kallad bruttotrupp inom truppgymnastiken.
 
 
Föreningar har nu möjlighet att skicka in Idrottslyftansökningar för 2019. Nytt för i år är att vissa kategorier har två ansökningsomgångar, en nu och en senare i höst.
 

Gräsroten Svenska Spel

Postadress:
Strömsnäsbruks GK - Gymnastik
Susanne Karlsson, S:t Sigfridsvägen 10
28732 Strömsnäsbruk

Kontakt:
Tel: 043321567
E-post: stromsnasbruksgk@gmail.com

Se all info