Hoppa till sidans innehåll

Nyheter från SF


Nedan kan du läsa höstterminens första fredagshälsning från generalsekreterare Pelle Malmborg!
 
Nu har du möjlighet att i efterhand ta del av webbinariet från den första september där konceptet Framtidens Idrottshall presenterades för första gången. Från Gymnastikförbundet deltog projektledare Daniel Glimvert.
 
Idag har flera beslut tagits om tävlingar i kvinnlig artistisk gymnastik, trampolin, rytmisk gymnastik och truppgymnastik kan genomföras eller inte.
 
 
 
Nu är anmälan öppen till Förbundsmötet 2020 den 26 september.
 
 
Just nu pågår en politisk process om hur många personer som får delta och vara publik på tävlingar och arrangemang med anledning av Covid-19.
 
I början av veckan genomförde Städa Sverige tillsammans med det lokala föreningslivet en städdag för ett hållbart Haninge. En av föreningarna som deltog var Vendelsö GF.
 
Inför och så här i början av termin får Gymnastikförbundet många frågor som handlar om barngymnastiken och COVID-19.
 
Lagom till skolstart lanserar Gymnastikförbundet fyra nya pausgympafilmer som riktar sig till elever som går i grundskolan och på gymnasiet.
 
Beslut har tagits att SM i truppgymnastik ställs in 2020. Tävlingen skulle ha genomförts den 17-18 oktober i Västerås.
 
Har du sedan tidigare visat intresse till vårens och sommarens kurser, känner att det här är något för dig eller redan jobbat som digital kursvärd?
 
Gymnastikförbundet har fattat ett nytt beslut kring höstens utbildningar, där vissa fortsatt kommer genomföras digitalt och övriga kurser kommer genomföras i fysisk form.
 
Nu kan din Gymmix-förening skaffa de nya korten för höstterminen 2020.
 

Gräsroten Svenska Spel

Postadress:
Strömsnäsbruks GK - Gymnastik
Susanne Karlsson, S:t Sigfridsvägen 10
28732 Strömsnäsbruk

Kontakt:
Tel: 043321567
E-post: stromsnasbruksgk@gmail.com

Se all info