Hoppa till sidans innehåll

Juniorträningar


Träningsgrupperna för våra juniorer är inte strikt uppdelade efter ålder eller erfarenhet, utan sätts ihop för att få bra grupper. Medlemmar kan efter överenskommelse med tränare få träna flera gånger i veckan.

Nivån varierar även inom alla grupper. Barn inom en grupp kommer få träna med alla andra barn inom samma grupp under en längre period, men ofta delar vi upp barnen ålders- och nivåmässigt under träningspassen. Alla kommer att få träna med barn som är både bättre och sämre än dem själva, men främst med barn som ligger på ungefär samma nivå.

Vi har inte någon könsuppdelning på träningarna. Det är en betydligt större andel pojkar än flickor som tränar men vi är glada över de flickor som tränar med oss och vi ser gärna att de blir fler.

Vi har en bordtennisrobot som underlättar vissa övningar. Den kan variera både fart, skruv och position och kan skicka upp till 170 bollar i minuten. Denna tar vi fram vid enstaka träningspass om det finns en förälder som kan hjälpa till att starta och stoppa den.

 

 

Vi uppmuntrar barn att träna flera gånger i veckan och gör vårt bästa för att tillgodose sådana önskemål. Kontakta klubben eller någon tränare om ni vill träna fler gånger i veckan.

Barnen kommer få träna på alla moment i bordtennis som är anpassade till deras nivå. Nedan har vi en kort film på en övning med röd grupp.

 

 

Fri träning för medlemmar

På söndagar kl. 10.00-11.30 håller vi öppet för fri träning för medlemmar. Föräldrar är välkomna att spela med sina barn. Medlemmar får dock inte bjuda med syskon eller vänner som inte är medlemmar. Alla barn under 16 år måste ha en vuxen närvarande i lokalen under hela träningspasset.

Det finns racketar att låna men de måste återlämnas efter träningspasset. Det finns ingen tränare men det kommer att finnas en representant från klubben på plats som tar fram bord och nät.

 

Tränare

Våra tränare är Alf Lundegård, Ingvar Strid, Joakim Melin, Valdas Ciurovas och Andreas Ögren. Alla är erfarna tränare och spelar i seniorserierna.

 

Tränare sökes

Klubben växer och vi söker en ungdomstränare som kan hjälpa till med våra träningar. Arvode utgår baserat på kompetens och erfarenhet. Kontakta This is a mailto link för mer information.

 

Uppdaterad: 02 SEP 2018 08:38 Skribent: Andreas Ögren
Epost: Adressen Gömd

Följ våra nyheter på Facebook!
Postadress:
Sundbybergs IK - Bordtennis
Stationsgatan 9
17268 Sundbyberg

Kontakt:
Tel: 08281115
E-post: This is a mailto link

Se all info