Hoppa till sidans innehåll

Nya medlemmar: provträning


Sundbybergs IK bordtennis välkomnar både juniorer och seniorer oavsett ålder, kön och tidigare erfarenhet. Du kan vara nybörjare, motionär eller erfaren och börja träna och tävla med oss. Vi ser gärna att speciellt flickor och yngre barn under åtta år söker sig till oss. Vi har träningsgrupper som passar er.

Du är välkommen att komma och provträna på våra ordinarie träningar. Det går inte komma förbi och provträna oanmäld. Anmäl dig först på Intresseanmälan så att vi har dina uppgifter. Därefter återkommer vi vilka tillfällen som är aktuella att provträna på.

Under tiden rekommenderar vi att ni läser på om vår verksamhet. På dessa sidor har vi lagt ut aktuell information som ger svar på alla de frågor vi fått av barn, föräldrar och seniorer de senaste åren.

Efter provträningen kan ni bestämma er om ni vill fortsätta och bli medlem. Det viktigaste är då att betala sektionsavgiften innan nästa träningspass samt vara införstådd med våra ordningsregler.

Vi har sju juniorgrupper och två seniorgrupper från nybörjare till tävlingsspelare i alla åldrar. Intresserade seniorer som planerar att delta i seriespelet eller tävla rekommenderas att provträna på måndagar kl. 18.30 då den träningen är mest välbesökt av våra seniorer.

 

Uppdaterad: 25 AUG 2018 14:49 Skribent: Andreas Ögren

Följ våra nyheter på Facebook!
Postadress:
Sundbybergs IK - Bordtennis
Stationsgatan 9
17268 Sundbyberg

Kontakt:
Tel: 08281115
E-post: This is a mailto link

Se all info