Hoppa till sidans innehåll

Seniorträningar


Seniorerna är uppdelade i två träningsgrupper, dels tävlingsspelare och dels motionärer. För ett av träningstillfällena per vecka prioriteras tävlingsspelare. Fråga/prata med klubbledningen för att veta vad som gäller för tillfället. 

 

Tävlingsspelare

Med tävlingsspelare menar vi seniorer som har tävlingslicens. Sektionsavgiften är högre än för motionärer för att täcka licenskostnaden och vissa tävlingskostnader.

Motionsspelare

Som motionärer räknas seniorer som inte har tävlingslicens. 

Så tränar vi

Man behöver inte komma två och två på träningarna utan det är vanligt att man kommer själv och då tränar med någon annan som är där. Vi brukar byta vem man tränar med under träningarna. Om vi blir udda antal som tränar så tar vi ibland fram vår bordtennisrobot, eller så roterar vi vem som får vila. Ibland kör vi matcher - oftast ensetsmatcher och roterar så att alla möter alla.

Alla som tränar ska ta fram bord och nät själva samt ställa undan dem efter träningen. Fråga gärna om ni är osäkra på något. Vi har alltid en representant från klubben på plats.

 

Vi välkomnar nya spelare

Vi tar gärna emot fler spelare, både tävlingsspelare, motionärer och nybörjare. Om du är intresserad att börja spela för Sundbybergs IK, skicka in en intresseanmälan med dina personuppgifter. Vi återkommer vilken dag som är lämplig för provträning.

Följ våra nyheter på Facebook för att se om en träning blir inställd.

Vi har även en sms-grupp som man kan koppla sig till.

 

Uppdaterad: 25 AUG 2018 14:21 Skribent: Andreas Ögren
Epost: Adressen Gömd

Följ våra nyheter på Facebook!
Postadress:
Sundbybergs IK - Bordtennis
Stationsgatan 9
17268 Sundbyberg

Kontakt:
Tel: 08281115
E-post: This is a mailto link

Se all info