Hoppa till sidans innehåll

Föreningen


Välkommen till Sundbybergs IK:s bordtennissektion!

Sundbyberg IK:s vision och värdegrund finns här.

Vi ska erbjuda en bordtennisträning som är så bra att ungdomar i vårt upptagningsområde (Sundbyberg med omnejd) kan utvecklas lokalt, och inte behöver söka sig till storklubbarna i alltför unga år. En titt på pingiskartan visar att nordvästra Stockholm (Kista, Solna, Sundbyberg) saknar en förening med både bred och spetsig ungdomsverksamhet, och på längre sikt hoppas vi att vår förening ska bli denna klubb.

Vårt sätt att träna ska vara långsiktigt och sätta utvecklingen av spelet framför kortsiktiga resultat. Vi ska försöka spela en modern, offensiv, bordtennis.

Vår verksamhet ska utveckla ungdomarna på ett mer allmänt plan. God kamratskap är grunden i detta. Vi tror att en bra disciplin, ordning och ett korrekt uppförande är en förutsättning för att träna bra och för att ha roligt tillsammans. Eftersom deltagande är frivilligt ställer vi höga krav när det gäller värderingar och uppförande.

Vi är en liten klubb och behöver samarbeta med andra klubbar. Vi uppmanar våra spelare att delta på läger och att träna med andra klubbar för att utvecklas. Spelare från andra klubbar är alltid välkomna att sparra hos oss.

Vi vill att alla föräldrar till ungdomar i föreningen aktiverar sig på något sätt, efter sina möjligheter. Som tränare, lagledare, med att skjutsa, ta upp/ner bord på träningar, eller på andra sätt.

Ingvar Strid, ordförande i bordtennissektionen

Uppdaterad: 05 FEB 2018 08:41 Skribent: Ingvar Strid

Följ våra nyheter på Facebook!
Postadress:
Sundbybergs IK - Bordtennis
Stationsgatan 9
17268 Sundbyberg

Kontakt:
Tel: 08281115
E-post: This is a mailto link

Se all info