Hoppa till sidans innehåll

Intresseanmälan


Är du intresserad av att börja spela bordtennis i Sundbybergs IK? Vi välkomnar både juniorer och seniorer, oavsett om ni är nybörjare, motionärer eller tävlingsspelare till vår verksamhet.

Det går inte komma förbi och provträna oanmäld. Skicka in en intresseanmälan med kompletta uppgifter först. Efter anmälan är gjord återkommer vi om lämplig dag för en kostnadsfri provträning. Efter provträningen får ni bestämma er om ni vill bli medlem och fortsätta träna. Sektionsavgiften måste vara betald innan andra träningstillfället.

Seniorer måste ange om de vill ha tävlingslicens eller träna som motionär. Juniorer bör beskriva om de är nybörjare eller om de har tidigare erfarenhet. Ni kan också ange vilka träningstider som passar eller om det är någon särskild grupp som ni är intresserade av.

Information om medlemsavgifterträningstider och vanliga frågor finns under rubriken Träning. På Facebook publicerar vi aktuella nyheter inklusive information om inställda träningspass.

Vi tar ansvar för personuppgifterna i enlighet med GDPR.

På grund av Corona och fulla grupper så tar vi inte in fler medlemmar under våren. Vi samlar ihop alla intresseanmälningar och återkommer i augusti.

  
Spelare 
Förnamn
Efternamn
Personnummer (YYYYMMDD-XXXX)
Gatudress
Postnummer
Ort
Telefon
E-post
  
Målsman 
Namn
Telefon
E-post
  
Övrigt 
Meddelande
  
 

Följ våra nyheter på Facebook!
Postadress:
Sundbybergs IK - Bordtennis
Stationsgatan 9
17268 Sundbyberg

Kontakt:
Tel: 08281115
E-post: This is a mailto link

Se all info