Hoppa till sidans innehåll

Hur loggar jag in i IdrottOnline?


1. Klicka på hänglåset högst upp till höger här på hemsidan.

2. Ange ditt personliga användarnamn/personnummer och lösenord.

3. Du loggas in.


Användarnamn och Lösenord

Lösenordet skickas alltid ut via e-post. Det är därför viktigt att du har en e-postadress som är aktiv i medlemsregistret. Byter du e-post se till att ändra på din förenings IdrottOnline-sida.

När du registreras i IdrottOnline så tilldelas du automatiskt ett ID-nummer som identifierar att det är just du som är inloggad. Vi kallar det Idrotts-ID. Detta nummer är även ditt användarnamn och består av ett stort I och ett stort D följt av siffror. Du kan istället för det långa och ofta svåra ID-numret skriva in ditt fullständiga personnummer som användarnamn (12 siffror utan bindestreck) eftersom det är lättare att komma ihåg. Lösenordet är ett automatiskt genererat lösenord med slumpmässiga siffror och bokstäver blandat. Detta lösenord kan du efter första inloggningen byta ut till valfritt lösenord som är lättare att minnas.


Att ändra sina kontaktuppgifter i IdrottOnline

Väl inloggad, klicka på Min Sida i den meny som dyker upp högst upp på hemsidan. En mycket bra beskrivning till detta finns i RF:s Lathund för Klubbmedlemmar(länk till PDF).

Uppdaterad: 14 JUN 2016 14:08

 

GMP_transparent

swerom

 

 

 

 

 

SBGhallenB

 

Sponsorhuset

 

 

följoss

 

Postadress:
Sundbybergs IK - Bowling
Daniel Gustafsson, Vattenkvarnsgatan 3
17741 Järfälla

Kontakt:
Tel: 0702206760
E-post: This is a mailto link

Se all info