Hoppa till sidans innehåll

Eva-turneringen 2018

2018-02-05 10:56
Årets upplaga av EVA-turneringen blev en bra tävling för våra gröna tjejer. Fem tjejer till final. Tre i HCP-klassen och två i OPEN.
  • Uppdaterad: 2018-08-10 13:27

Eva-turneringen är en damtävling med tradition och historia. Då det inte finns så många damtävlingar så brukar detta vara en av de tävlingar som många ser fram emot. I år deltog vi med många tjejer och detta gav fint resultat i resultatlistorna. Fem av åtta till finalspel! 

I Open var det Annika och Viktoria som representerade. Viktoria missade knappt att ta sig vidare till steg 2. Där segrade till slut Anna Andersson, Spader Dam. I Hcp hade vi två tjejer i topp efter kvalet, Cassandra och Amelie, och dessutom Milla som tog sig vidare på sin Early Bird-start. Dessa tre tjejer stod också kvar efter de två första stegen och skulle bli tvingade att mötas i en karusell där den med lägst resultat åkte ut efter en serie. I första matchen så var det Milla som fick kliva av. Mycket bra kämpat av Milla som då spelade hennes 11:e serie för dagen. Därefter följde en tuff kamp som inte avgjordes förrän i seriens sista slag mellan Amelie och Cassandra. Där var det Cassandra som genom att spärra en genomskärare slog Amelie med EN poäng. I finalen var det sen hemmaklubbens, Agneta Lundgren som stod för motståndet. Även här avgjordes det i sista rutan. Cassandra segrade till sist med 215-210. Stort GRATTIS till Cassandra som vann EVA-turneringen 2018. 

Skribent: Annika Kilander
Epost: This is a mailto link

 

GMP_transparent

swerom

 

SBGhallenB

 

Sponsorhuset

 

 

följoss

Postadress:
Sundbybergs IK - Bowling
Stationsgatan 9
17268 Sundbyberg

Kontakt:
Tel: 08-281115
E-post: This is a mailto link

Se all info