Hoppa till sidans innehåll

Herrarna kvar i Allsvenskan

14 MAJ 2019 17:24
Det blev en jämn fajt mot Västerås i kvalet på Brännkyrka för att hålla laget kvar i allsvenskan även säsongen 19/20.
  • Uppdaterad: 14 MAJ 2019 17:24

En bra start och ledning med 4-1 i första matchen kändes mycket bra. Sen var det dags för en rejäl dipp i slagningen och lite oflyt i slutrutorna som bidrog till att VSK kunde knipa 4-1 och därmed utjämna efter 2 spelade serier. Tredje serien blev jämn men motståndarna hade hittat ett bättre spel och tog den serien med 3-2. Underläge inför sista med 7-8 och ett tufft utgångsläge. Tyvärr räckte in kämpandet riktigt till utan det blev förlust med 8-12 och en ny match väntade efter en kortare paus.

Nästa match inleddes som den första, ledning 4-1 och det såg mycket bättre ut än i slutet av första matchen. I andra öste vi på och det blev återigen 4-1. Luften gick ur VSK och i tredje klarade vi återigen 4-1. Matchen avslutades då med ställningen 12-3 då det redan var avgjort. 

    

På det igen starkt framhejade av det ganska stora publiken skulle vi nu köra match 3 som i detta formatet bara spelas över en serie. Här tog lagen kommandot över två banpar var så totalen var oerhört viktig. Allt påhejande, slit och jobb resulterade till slut att vi kunde vinna sista matchen med 3-2. En riktigt bra laginsats där alla bidrog hela dagen. Stort tack till Västerås SK för en sjysst och jämn kamp på banorna. Stort tack till publiken som var där och stöttade. Allsvenskt spel även säsongen 19/20! Mer om oss på swebowl

Matchfakta

 

Skribent: Annika Kilander
Epost: This is a mailto link

 

GMP_transparent

swerom

 

 

 

 

 

SBGhallenB

 

Sponsorhuset

 

 

följoss

 

Postadress:
Sundbybergs IK - Bowling
Stationsgatan 9
17268 Sundbyberg

Kontakt:
Tel: 08281115
E-post: This is a mailto link

Se all info