Hoppa till sidans innehåll

Efter 19 år

25 JUN 2019 14:13
Jag ser det inte som om det tar slut utan bara att grenarna växer och sträcker sig lite längre utanför hallen, utanför klubben. För visst känns det som om en del av mina bowlingrötter vuxit fast i Sundbyberg.
  • Uppdaterad: 25 JUN 2019 14:13

Jag började i klubben hösten 2000 och vilket fantastiskt gäng, vilken energi, vilken målmedvetenhet och vad mycket det hände, hela tiden! Fick avsluta min första säsong med ett SM-guld i 8-manna, helt ofattbart. Den känslan ville man uppleva om och om igen. Vilken klubb! Nu har det gått 19 år och gissningsvis dryga 400 matcher i gröna tröjor...dessa gröna sköna tröjor, inte alla har varit i min smak, kan man väl erkänna men med det klubbmärket närmast hjärtat bär man de med stolthet. Otaligt många antal tävlingar och träningsserier och visst är slutspelen en stor höjdare bland tillbakablickarna. Resorna, festerna, läger, middagar, frukostar, vinsterna, förlusterna och alla möten är också sånt som hör till i denna underbara bowlingvärld. Kommer aldrig glömma denna tid. Jag har mött så många fantastiska människor, ledare, tränare, spelare och motståndare. Att få vara en liten liten del i nåt så stort och fått se spelare och personer växa, att få uppleva lag att uppnå nya höjder, att se utveckling hos spelare, ledare, tränare och lag är oslagbart. Tack alla för allt jag har fått uppleva! Tack bowlinghallen och all personal och framför allt Per och Micke för att jag fått vara hos er så många timmar under dessa år. 

Samtidigt som jag började i klubbben startade vi också vår ungdomsverksamhet i mer organiserad regi.Tack Magnus Johnson Sr för att du är den du är och för att du var en sån stor drivkraft till detta initiativ. 

Nu väntar nya utmaningar för mig och självklart bor en del av mitt bowlinghjärta kvar hos Sundbybergs IK och "vi" kommer hänga kvar länge när jag pratar om Sumpan. 19 år som spelare och nånstans runt 15 år som ordförande... 

Tack för att jag fått vara en del av denna klubb så länge och stort lycka till med ALLT! Jag kommer att sakna er!

Skribent: Annika Kilander
Epost: This is a mailto link

 

GMP_transparent

swerom

 

 

 

 

 

SBGhallenB

 

Sponsorhuset

 

 

följoss

 

Postadress:
Sundbybergs IK - Bowling
Stationsgatan 9
17268 Sundbyberg

Kontakt:
Tel: 08281115
E-post: This is a mailto link

Se all info