Hoppa till sidans innehåll

Följ sidan "Gästbok"

Fyll i namn och e-postadress nedan för att följa denna sida. Ett e-postmeddelande kommer då att skickas till dig när något nytt publiceras på sidan.

Gästbok


 Skriv ett nytt inlägg i gästboken
4 juni 2013 13:56 av Björn Karlström

Katastrof

Med beklagande konstaterar jag att vår kära friidrottssektion är i en kraftig nedförsbacke. Exempelvis var det bara 9-10 startande på den egna tävlingen Sundbybergs Ungdomsspel. Redan på förra årsmötet reagerade jag på verksamhetsberättelsen som innehöll statistik och som visade på kraftigt sjunkande medlemssiffror och sjunkande aktiviteter. Uppmanade sektionen att verkligen ta till sig dessa siffror, men vad har hänt?? Förmodar att gamla styrelsebemanningen tyvärr är sig lik. Dags att tänka om

21 maj 2011 18:03 av Peter Lundin

Pers.

Hej därhemma, en hälsning från värmen och solen på mallorca. Ett stort grattis till 800 perset Bilal !!! det kommer att kapasmed många sekunder innan säsongen är över, men 1500 tiden förstår jag inte? Jannis klart godkänd säsongsöppning konstigt nog med tanke på träningsbakgrund. Det var kul att se resultaten !
/Coachen

9 januari 2011 15:28 av peter Lundin

Halsning fran solen

Hej alla dar hemma, har kommer en halsning fran solen och varmen pa Gran Canaria. Trots att det ar ett tranings och rehab lager sa blir det 2 pass om dagen. Solen och varmen underlattar.Idag har vi avverkat 2 timmar pa cykel i bergen som dagens forsta traningspass i eftermiddag blir det ett kortare cykelpass. Jannis och Bilal jag hoppas att dagens intervallpass pa Boson gick efter ritningarna. Slit pa, sa gar tavlingen i Huddinge att flyta pa.
Halsningar fran Joel och Peter

27 januari 2010 12:06 av Letu

Stort Grattis lill Joel

Sort grattis till en bra tid min lilla Joel men som Peter skrev tror att den nya tiden kommer ändras många gången detta år MEN du måste vara skade fri! SOVA BRA

25 maj 2009 00:31 av Cecilia Westström

intresserad 96:a

Hej,
jag har en löparsugen 13-åring och undrar om det löpargruppen kan vara något för honom. Han tränar i SIK:s orienteringssektion idag.
Hälsningar
Cecilia 070-694 4640

 

Postadress:
Sundbybergs IK - Friidrott
Stationsgatan 9
17268 Sundbyberg

Kontakt:
Tel: 08281115
E-post: This is a mailto link

Se all info