Hoppa till sidans innehåll

Tävlingsanmälningar mm


SUNDBYBERG IK:S POLICY GÄLLANDE TÄVLINGSANMÄLNINGAR

Hur anmäler jag mig och vem betalar?

Samtliga tävlingsanmälningar sker efter samråd med resp. gruppansvarig tränare. Det är respektive tränares ansvar att bestämma sista anmälningsdatum för tävling.
 • SIK Friidrott betalar anmälningsavgiften till samtliga av tränarna prioriterade tävlingar, (ej ev. efteranmälningsavgift) förutsatt att den aktive betalat in sin medlemsavgift och sektionssavgift. Vid anmälan till tävling där SIK ej betalar anmälningsavgiften betalar den aktive/förälder direkt till tränaren.

Hur tar jag mig till tävlingen och hur gör jag om jag är sjuk/skadad?

Var och en svarar själv för att han/hon kommer till tävlingsplatsen. Kontrollera med kompisar eller tränare om det finns någon att samåka med. Till vissa tävlingarorganiseras resan av SIK.
 • Om man p g a av sjukdom eller skada inte kan tävla, meddelar du detta till din tränare. Om man uteblir från mer än en tävling utan att ha informerat sin tränare får man fortsättningsvis betala alla sina anmälningsavgifter själv.

  Om jag vill efteranmäla mig, hur gör jag då?

  Om man missat att anmäla sig till en tävling eller vill lägga till en gren när man väl är på plats kan man efteranmäla sig. Kom då ihåg att vid efteranmälan betalar den aktive själv hela anmälningsavgiften direkt till tränaren, om inte tränaren vid det aktuella tillfället beslutat något annat.
  Uppdaterad: 29 NOV 2008 12:15 Skribent: Marielle Nakunzi

   

  Postadress:
  Sundbybergs IK - Friidrott
  Stationsgatan 9
  17268 Sundbyberg

  Kontakt:
  Tel: 08281115
  E-post: This is a mailto link

  Se all info