Hoppa till sidans innehåll

Äntligen, dags för löpargrupp för vuxna


Under de sista åren har de kommit många förfrågningar om det inte finns en . Tyvärr har vi fått svara nej påLöpargrupp för vuxna i SIKs friidrottssektion den frågan då det saknats en ledare. Men nu är det dags! Hon som kommer att hålla i det heter Letu Tekle Hagos och har tidigare själv varit en duktig långlöpare i klubben både på bana och på landsväg. Sen kom familj och barn och hon fick ta ett litet uppehåll men hon har aldrig släppt löpningen som träningsform. Ambitionen är att skapa en grupp där alla som gillar löpning ska få möjlighet att träna tillsammans i grupp utifrån var och ens nivå och se vilka fördelar det innebär.

Ni kommer att få testa på både löpskolning, intervall- och backträning samt distanslöpning, både som snabbdistans och som långpass. Vi kommer ha en testperiod under september månad med start på nu på måndag 3 september, samling kl 18 på Sundbybergs IP (vid cafeterian under klockan) och sen fortsätta resterande måndagar i september (10, 17, 24) samma tid och plats. Och efter det göra en utvärdering hur vi skall gå vidare, där ni som deltar självklart har en viktig röst. Träningen kommer INTE ske på löparbanorna då det är upptagna av friidrottsträning för barn utan i närområdet (Lötsjön/Råstasjön/Ursvik).

Testmånaden är gratis därefter krävs ett medlemsskap i klubben (familjemedlemsskap eller enskilt), Mer information om detta kommer längre fram i september för de som är intresserade.

Kontaktuppgifter till Letu om ni har frågor (helst mail)

E-post This is a mailto link Mobil 073-648 26 78

Med vänlig hälsning Sundbybergs IK Friidrott

Uppdaterad: 30 AUG 2018 18:00
Skribent: Marielle Nakunzi
Epost: Adressen Gömd

 

Postadress:
Sundbybergs IK - Friidrott
Stationsgatan 9
17268 Sundbyberg

Kontakt:
Tel: 08281115
E-post: This is a mailto link

Se all info