Hoppa till sidans innehåll

Alla lagen runt i 10MILA!

2018-05-01 22:27
Under sista helgen i April, som bjöd på både solsken och regn, gick årets 10MILA av stapeln. Sumpan ställde sex lag på startlinjen, och alla kom i mål!
  • Uppdaterad: 2018-05-01 22:27

Den traditionella 10MILA-tävlingen rullar på i mer än ett dygn. Först på lördagen kommer ungdomskaveln, där Sumpan hade hela tre lag. Alla kämpade bra, stämplade rätt och tog sig i mål. Bra jobbat!

På eftermiddagen tar damkaveln vid. SIK:s damlag bestod av två ungdomar, Kajsa och Matilda, två för klubben oprövade kort, Tina och Maria, och slutligen en riktig räv, Karolina, på sistasträckan. Placering 114 lovar gott inför framtiden, då damlaget kommer att fyllas på med fler ungdomar.

Vid skymningen är det sedan dags för herrarna att ladda sina lampor och springa hela natten. Med långa sträckor och en kuperad terräng var det en utmaning både för gamla natträvar och yngre förmågor (yngsta löparen i förstalaget var 15 år). Även alla herrar lyckades stämpla alla kontroller rätt, och slutresultatet blev en fin placering på 107 för förstalaget och 211 för andralaget.

Men inte bara löpare kämpade under dygnet. Dessa servades dels av ett gäng lagledare i form av framför allt Bengt, Anna, Jajja och Janne F, dels med förtäring av Ingegerd. Dessutom skötte ett stort gäng, ledda av Henrik, Liselott och Janne K, vätskekontroller för hela tävlingen hela dygnet. Vilken insats!

Något av tävlingen har fångats på bilder av Mikael och Janne L. Titta och njut!

//test.sikorientering.se/#!album-68

Skribent: Åsa Lindh
Epost: Adressen Gömd

 

 

 

Webbplats Silva.se Facebook @silvaglobal Instagram #silvaglobal

 

ICA Järvastaden

 

Alewalds.se

Postadress:
Sundbybergs IK - Orientering
Stationsgatan 9
17268 Sundbyberg

Kontakt:
Tel: 08281115
E-post: This is a mailto link

Se all info