Hoppa till sidans innehåll

Grymma Nätter och Stafetter

07 APR 2019 18:46
Nu har vårens tävlingar dragit igång med nattävlingar och stafetter. Många fina insatser har gjorts av Sumpans löpare.
  • Skapad: 07 APR 2019 18:46

I den mest prestigefyllda tävlingen, Natt-SM, hade vi inte mindre än tre löpare med topp-10-placeringar. Matilda tog en fin 6:e-plats i D18, Niklas en lika fin 6:e-placering i H20 och Kristoffer smet in på en 10:e-plats i samma klass. Grattis till dessa SM-löv!

Som en uppföljning blev det flera fina placeringar en vecka senare i den mer närbelägna Grymnatta. Sigrid sprang då till sig vinst i D16 och Matilda i D18. Niklas tog bronsplatsen i H20. Grymt!

Samtidigt med Natt-SM passade vi på att arrangera vår egen Sumpnatta, framför allt för de yngre löparna. Inte mindre än 27 av våra egna ungdomar vågade sig ut i den mörka Ursviksskogen. Det blev även många fina placeringar, med dubbelseger i D10 (Stella och Bodil) och D12 (Alice och Irma). Folke vann H10,  Ingrid vann D15 och Lisa kom 3:a i D16.

I Måsenstafetten och Rånässtafetten har vi ställt upp många lag på startlinjen, allt från Inskolning till H55. Bäst resultat har de allra yngsta levererat, vilket bådar gott för klubbens tillväxt.

I Måsen kom HD10 3:a med Bodil, Nova, Ida, Saga och Alve, och H12 med Botvid, Egon, Folke och Noel kom på en fin 4:e-plats. I Rånäs klämde både Inskolningslaget (Sofia, Esther, Nova, Cornelia och Viktor) och HD12 (Noel, Saga, Ida, Arvid och Alice) till med varsin andraplats, och i HD12 dessutom en tredjeplacering (Botvid, Stella, Irma, Folke och Bodil). Var månde detta sluta?

Titta gärna på vår Facebooksida för bilder!

Skribent: Åsa Lindh
Epost: Adressen Gömd

 

 

 

Webbplats Silva.se Facebook @silvaglobal Instagram #silvaglobal

 

ICA Järvastaden

 

Alewalds.se

Postadress:
Sundbybergs IK - Orientering
Stationsgatan 9
17268 Sundbyberg

Kontakt:
Tel: 08281115
E-post: This is a mailto link

Se all info