Hoppa till sidans innehåll

Utrustning


Obligatorisk utrustning är skridskor, klubba, hjälm med galler, halsskydd, suspensoar, benskydd, armbågsskydd samt handskar när de skall vara med ute på isen.

Vi rekommenderar även att barnen har Hockeybyxor samt överkropsskydd/axelskydd så dom vänjer sig att åka med rätt utrustning.

Hockeyklubba är bra att ha. Vi spelar med klubba och puck på varje träning. Klubban bör vara ungefär så lång att den når mellan hakan och näsan när man har skridskor på sig.

Vi vill att barnens hjälmar är märkta tydligt med deras namn så att vi ser vad de heter. För oss tränare är det svårt att se vilket barn som är i hjälmen.

Bra om barnen har en vattenflaska med ”slang” så att de kan dricka utan att behöva ta av sig hjälmen. Detta underlättar att kunna ta kortare snabba drickspauser.

Träningströja – detta får varje barn låna på träningen. Vi vill att samtliga ska ha dessa tröjor även fast de har en egen tröja. Detta för att vi ska kunna se vilka barn som är med oss samt kunna dela upp i grupper och lag när vi kör övningar och spelar.

 

Rutiner för skridskoslipning:
Efter tisdagsträningarna finns möjlighet att lämna in sina skridskor för slipning.
Lämna skridskorna i den framställda backen märkt "skridskor P-08" så ser vi till att skridskorna är slipade till lördagens träning.
Obs, se till så att skridskorna är märkta.

Vi som slipar är:
Niclas Molander
Peter Woupio
Mattias Bergh
Mattias Hagbo

Uppdaterad: 11 OKT 2016 22:46 Skribent: Andreas Johansson
Epost: This is a mailto link
TRÄNINGAR

Onsdagar 16:00-17:00
Fredagar 17:10-18:10
Söndagar 17:20-18:20

Plats: Sunderby ishall

Postadress:
Sunderby SK - Ishockey
Gallringsvägen 4
95442 Södra Sunderbyn

Besöksadress:
Gallringsvägen 4
95442 Södra Sunderbyn

Kontakt:
Tel: 0920261176
E-post: mikael.andersson@sun...

Se all info