Hoppa till sidans innehåll

Utveckla ungdomshockeyn i Luleå

2017-05-28 23:15
LHF drar nu igång ett efterlängtat projekt med hjälp av SISU och Pär Karlsson (SIF) och det handlar om att utveckla ungdomshockeyn i Luleå.
  • Uppdaterad: 2017-05-28 23:25

Hej alla!

LHF drar nu igång ett efterlängtat projekt med hjälp av SISU och Pär Karlsson (SIF) och det handlar om att utveckla ungdomshockeyn i Luleå, läs mer vad Helge Lauritsen skriver:

"Hej på Er

Sedan tidigare har vi dels träffats men även informerat om projektet ”att utveckla ungdomshockeyn i Luleå”
Projektpengarna från SISU har godkänts och nu är det dags att vi tar nästa steg. Vi har gjort klart med Robin Bergström, han kommer att presentera sig mer på mötet men med hans hockeybakgrund, utbildning och erfarenhet är vi säkra på att han kommer att göra ett riktigt bra jobb. Robin kommer att driva projektet tillsammans med LHF, SISU och SIF (Pär Karlsson) och naturligtvis med föreningarna i Luleå

Syftet för projektet är att stärka Luleåföreningarna Brooklyn Tigers Unga, Sunderby SK och Antnäs BK för att öka flickor och pojkars utvecklingsmöjligheter och skapa en miljö där fler stannar kvar i staden och spelar ishockey längre. Vi vill också hjälpa till att rekrytera och utveckla både spelare och ledare i föreningarna. Under säsong kommer personen att vara ute i lagen och stötta samt fortbilda ledarna. Personen ska också verka aktivt för att skapa en miljö som uppmuntrar barn- och ungdomar att stanna kvar i moderföreningen. Robin kommer även att fungera som ett bollplank till styrelse och ledarna i föreningarna. Föreningarna ska själva vara delaktiga i arbetet och planen ska vara anpassad efter respektive verksamhet.

Jag tänkte att vi skall försöka hitta en kväll att träffas ganska snart för att komma igång.

/Helge Lauritsen"

 

-Första steget för oss blir att träffa huvudpersonerna i projektet för att vädra våra utmaningar och hitta områden som vi ser att vi vill ha hjälp med. Då projektet är tänkt att vara igång till nästa säsongs start så är det bråttom att komma igång med planering/förberedelser. Förslagsvis bokar vi tillsammans en träff inom närmaste två veckorna.

Vilka vill vara med?? 
Hör av dig till mig asap om du vill vara med och påverka SSK:s roll och deltagande.

Vidarebefordra gärna detta vidare till andra hockey-engagerade SSK:are du tror kan bidra med kloka tankar..

Med vänlig hälsning,
Fredrik Rönnbäck
This is a mailto link 
070-5315392
Ordf. Hockeysektionen
Sunderby SK

Skribent: Fredrik Rönnbäck
Epost: This is a mailto link

Postadress:
Sunderby SK - Ishockey
Gallringsvägen 4
95442 Södra Sunderbyn

Kontakt:
Tel: 0920-26 11 76
E-post: This is a mailto link

Se all info