Hoppa till sidans innehåll

Sunderbysprinten 2018


Sunderbysprinten 2018 genomfördes lördagen den 3/2 på Ormberget i Luleå. Teknik: klassiskt.

Första start för prologer kl. 11.00, intervallstart med 15 sekunders mellanrum. Förbehåll att slåsamman klasser vid få anmälda åkare.

A-finaler och B-finaler startar ca kl. 12.45 med 10 minuters mellanrum mellan klasserna. För mer information se inbjudan.

Länk till inbjudan:

Inbjudan

 

Länk till bankartor:

800 meter (D/H 8 - D/H14)

1100 meter  (D/H 15 - D/H 21)

 

 

Länk till resultatlista:

 http://fij.se/ttt/su18.html

 Resultat Sunderbysprinten (pdf)

 

 

Uppdaterad: 05 FEB 2018 18:23
Skribent: Anna-Karin Söderberg

Detta gäller i skidspåret i Sunderbyn:

  • Vid besök på det preparerade elljusspåret ska Du ha skidor på fötterna.
  • Belysningen tänds vid skymning och släcks kl 22.00. Vid kallare än – 20 grader tänds inte elljusspåret. Det är personalen på kansliet som kan ändra tiderna för när beslysningen tänds och släcks.
  • Skidspåren prepareras för både klassiskt och skate med skoter. Det är personal från kansliet som underhåller spåren på vardagar. Under kvällar och helger har vi frivilliga från skidsektionen som hjälper till med spårpreparering.
  • De preparerade spåren innefattas inte av allemansrätten eftersom det är en skidanläggning. Där gäller speciella regler.
  • Fotgängare hänvisas därför till de av kommunen plogade och preparerade gator, gång- och cykelvägar som finns i och runt Sunderbyn alternativt till skoterspåren om man vill promenera i skogen.
  • Skidåkning med draghund är välkommet.
  • Draghundar skall vara kopplade till skidåkaren och skall rastas innan skidturen samt att hundföraren skall plocka upp efter sin hund om olyckan ändå skulle vara framme.

 

klubbskistart[1]

Vi finns med hos klubbskistart!

För allt ni handlar på vår klubbsida

får ni 10% rabatt samt vi som

förening får 5% provision! 

 

 

makebnr ullmax bild större  

 

Postadress:
Sunderby SK - Skidor
Gallringsvägen 4
95442 Södra Sunderbyn

Kontakt:
Tel: 0920-26 11 76
E-post: This is a mailto link

Se all info