Hoppa till sidans innehåll

Inbjudan Sunderbyspelen 2021

31 JAN 2021 11:32
Sunderbyspelen 2021 kommer att genomföras lördagen den 13/2 på Ormberget. Vi följer Folkhälsomyndighetens och SSF´s riktlinjer och rekommendationer som gäller vid tävlingsverksamhet. För mer information och länk till inbjudan klicka på läs mer.
  • Skapad: 31 JAN 2021 11:32

Om det blir ett stort deltagarintresse som innebär en ökad risk för smittspridning kommer vi att prioritera startande åkare i åldersklasserna 13-16 år. Tävlingen är endast öppen för åkare tävlande för Norrbottens distrikt. Ingen publik tillåts och en vuxen per aktiv kan vara på plats. Kom endast till tävlingen om ni är helt friska. Med rådande läge i samhället kan förutsättningarna för idrottsarrangemang så som skidtävlingar ändras med kort varsel. Det är därför viktigt att ni som tänker deltar aktivt tar del av informationen som kontinuerligt uppdateras i samhället.

Länk till inbjudan:Inbjudan sunderbyspelen 2021[1546] (3).pdf

Skribent: Anna-Karin Söderberg
Epost: Adressen Gömd

Detta gäller i skidspåret i Sunderbyn:

  • Vid besök på det preparerade elljusspåret ska Du ha skidor på fötterna.
  • Belysningen tänds vid skymning och släcks kl 22.00. Vid kallare än – 20 grader tänds inte elljusspåret. Det är personalen på kansliet som kan ändra tiderna för när beslysningen tänds och släcks.
  • Skidspåren prepareras för både klassiskt och skate med skoter. Det är personal från kansliet som underhåller spåren på vardagar. Under kvällar och helger har vi frivilliga från skidsektionen som hjälper till med spårpreparering.
  • De preparerade spåren innefattas inte av allemansrätten eftersom det är en skidanläggning. Där gäller speciella regler.
  • Fotgängare hänvisas därför till de av kommunen plogade och preparerade gator, gång- och cykelvägar som finns i och runt Sunderbyn alternativt till skoterspåren om man vill promenera i skogen.
  • Skidåkning med draghund är välkommet.
  • Draghundar skall vara kopplade till skidåkaren och skall rastas innan skidturen samt att hundföraren skall plocka upp efter sin hund om olyckan ändå skulle vara framme.

 

klubbskistart[1]

Vi finns med hos klubbskistart!

För allt ni handlar på vår klubbsida

får ni 10% rabatt samt vi som

förening får 5% provision! 

 

 

makebnr ullmax bild större  

 

Postadress:
Sunderby SK - Skidor
Gallringsvägen 4
95442 Södra Sunderbyn

Besöksadress:
Gallringsvägen 4
95442 Södra Sunderbyn

Kontakt:
Tel: 0920261176
E-post: mikael.andersson@sun...

Se all info