Hoppa till sidans innehåll

Information Sunderbysprinten

2018-02-02 16:59
Just nu kl 07.00 är temperaturen - 13,8. Prognosen pekar på att det kommer hålla sig kring -13, slutgiltigt beslut tas kl 08.30 om tävlingen kan genomföras. Temperatur på Ormberget är kl 06.00 - 13,0 Vi kommer uppdatera hemsidan med senast
  • Uppdaterad: 2018-02-03 07:12

Prognosen för morgondagen ser ut att vara mellan 13-16 grader. Vi kommer uppdatera hemsidan med senaste info från 06:00 och löpande framåt. Om det inte uppenbart kommer vara kallare än 15 grader så kommer vi avvakta med beslut tills närmare start.
Skribent: Anna-Karin Söderberg
Epost: Adressen Gömd

Detta gäller i skidspåret i Sunderbyn:

  • Vid besök på det preparerade elljusspåret ska Du ha skidor på fötterna.
  • Belysningen tänds vid skymning och släcks kl 22.00. Vid kallare än – 20 grader tänds inte elljusspåret. Det är personalen på kansliet som kan ändra tiderna för när beslysningen tänds och släcks.
  • Skidspåren prepareras för både klassiskt och skate med skoter. Det är personal från kansliet som underhåller spåren på vardagar. Under kvällar och helger har vi frivilliga från skidsektionen som hjälper till med spårpreparering.
  • De preparerade spåren innefattas inte av allemansrätten eftersom det är en skidanläggning. Där gäller speciella regler.
  • Fotgängare hänvisas därför till de av kommunen plogade och preparerade gator, gång- och cykelvägar som finns i och runt Sunderbyn alternativt till skoterspåren om man vill promenera i skogen.
  • Skidåkning med draghund är välkommet.
  • Draghundar skall vara kopplade till skidåkaren och skall rastas innan skidturen samt att hundföraren skall plocka upp efter sin hund om olyckan ändå skulle vara framme.

 

klubbskistart[1]

Vi finns med hos klubbskistart!

För allt ni handlar på vår klubbsida

får ni 10% rabatt samt vi som

förening får 5% provision! 

 

 

makebnr ullmax bild större  

 

Postadress:
Sunderby SK - Skidor
Gallringsvägen 4
95442 Södra Sunderbyn

Kontakt:
Tel: 0920-26 11 76
E-post: This is a mailto link

Se all info