Hoppa till sidans innehåll

Träningsgrupper


Sunderby SK skidor har under säsongen 2017-2018 fyra träningsgrupper igång. Våra två äldre grupper tränar 2 gånger/vecka och yngsta grupperna,Skidkul och Lilla gruppen, tränar 1 gång/vecka. Vi har även en junior grupp med fyra stycken åkare som går på skidgymnasium i Gällivare och Älvsbyn.

Mer information finns under respektive grupp här till vänster.

Arbetsrum Senast ändrat
Skidor-Junior Gruppen 2018-09-10
Skidor-Stora Gruppen 2018-09-10
Skidor-Mellan Gruppen 2018-09-10
Skidor-Skidkul 2018-09-10

Detta gäller i skidspåret i Sunderbyn:

  • Vid besök på det preparerade elljusspåret ska Du ha skidor på fötterna.
  • Belysningen tänds vid skymning och släcks kl 22.00. Vid kallare än – 20 grader tänds inte elljusspåret. Det är personalen på kansliet som kan ändra tiderna för när beslysningen tänds och släcks.
  • Skidspåren prepareras för både klassiskt och skate med skoter. Det är personal från kansliet som underhåller spåren på vardagar. Under kvällar och helger har vi frivilliga från skidsektionen som hjälper till med spårpreparering.
  • De preparerade spåren innefattas inte av allemansrätten eftersom det är en skidanläggning. Där gäller speciella regler.
  • Fotgängare hänvisas därför till de av kommunen plogade och preparerade gator, gång- och cykelvägar som finns i och runt Sunderbyn alternativt till skoterspåren om man vill promenera i skogen.
  • Skidåkning med draghund är välkommet.
  • Draghundar skall vara kopplade till skidåkaren och skall rastas innan skidturen samt att hundföraren skall plocka upp efter sin hund om olyckan ändå skulle vara framme.

 

klubbskistart[1]

Vi finns med hos klubbskistart!

För allt ni handlar på vår klubbsida

får ni 10% rabatt samt vi som

förening får 5% provision! 

 

 

makebnr ullmax bild större  

 

Postadress:
Sunderby SK - Skidor
Gallringsvägen 4
95442 Södra Sunderbyn

Kontakt:
Tel: 0920-26 11 76
E-post: This is a mailto link

Se all info