Hoppa till sidans innehåll

Har du inloggningsuppgifter till hemsidan?

13 MAJ 2016 21:06
För att du ska kunna logga in på klubbens hemsida och även hantera övriga uppgifter om dig själv måste du lämna ditt personnummer till klubben.
  • Uppdaterad: 20 JUN 2016 15:43

Personnumret är grunden för att klubben ska kunna skapa inloggningsuppgifter till dig så du kommer åt den ej offentliga information som finns på klubbens hemsida, t.ex Rekylen.

När du har inloggningen kommer du även åt "Mina sidor" där du både kan se och göra ändringar av uppgifter kring det egna medlemskapet. 

E-mail är det sätt som klubben i första hand kommunicerar med dig som medlem och därför är det viktigt att det är den e-mail-adress du använder som klubben har i sitt register.

Du som har inloggningsuppgifter vill vi uppmana att ta tillfället i akt att logga in på "Mina sidor" och kontrollera att de uppgifter som finns där är korrekta.

Du som inte har inloggningsuppgifter mailar ditt personnummer till This is a mailto link (eller styrelsen@sjsk.org) så mailar vi tillbaka inloggningsuppgifterna. 

Det är frivilligt att lämna de fyra sista i personnumret men vill man ha full tillgång till klubbens hemsida måste klubben ha fullständigt personnummer.

Skribent: Lars Westlund

Postadress:
Sundsvalls JSK - Skyttesport
Box 9029
85009 Sundsvall

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info