Hoppa till sidans innehåll

Tävlingslicens 2020

06 JAN 2020 14:00
Vad krävs för att få tävlingslicens? Det som krävs för att få tävlingslicens är att du är medlem i en förening som är medlem i Svenska Skyttesportförbundet.
  • Uppdaterad: 06 JAN 2020 13:51

Hur gör jag för att få tävlingslicens?

För att få tävlingslicens för år 2020 betalar du in avgiften för tävlingslicensen på Svenska Skyttesportförbundets bankgiro 834-7718. I meddelandefältet skriver du i nämnd ordning: ditt IID-nummer, gren och förening.

 Nyhet 2017: I år kan man lösa tävlingslicensen via Tävlingskalendern på Skyttesportförbundets hemsida. Logga in på Tävlingskalendern med din e-postadress och klicka på ny användare, när licensen är beställd får ni fakturan direkt till er e-post. Till Skyttesportförbundet

IID-numret står på din tidigare tävlingslicens. Du som inte redan har ett IID-nummer måste kontakta din förening som lägger in dina personuppgifter och skyttekortsnummer i det administrativa programmet IdrottOnline.
När du är registrerad får du det nödvändiga IID-numret. OBS uppge gärna en privat e-postadress då utskicket ifrån förbundet "med IID-numret" oftast fastnar i företagens spam-filter.
NYHET!
Det fysiska kortet för tävlingslicensen har utgåttoch ersatts med en bekräftelse via e-post till alla som har en e-postadress registrerad i IdrottOnline.
 

Vad kostar tävlingslicensen?

2020 års tävlingslicens är 300:- för seniorer och 150:- för juniorer. Junior är man från och med det år man fyller 15 år, till och med det år då man fyller 20. Avgiften är ej obligatorisk för ungdomar upp till och med det år de fyller 14.

 

Vad är tävlingslicens?

Tävlingslicensen är en obligatorisk individuell avgift för skyttar från och med det år man fyller 15 år och som deltar i tävling inom Svenska Skyttesportförbundet, där två eller flera föreningar deltar. Undantagna är Svenska Dagbladets riksskyttetävling, Värmlandsserien kpist, Skyttiadens föreningsomgång samt rekryteringstävlingen Sverigeduvan. Fram till 2011 kallades tävlingslicensen för Aktivitetskort.

Tävlingslicens för 2020 gäller för kalenderåret.

 

Skribent: Kenneth Andersson

Postadress:
Sundsvalls JSK - Skyttesport
Box 9029
85009 Sundsvall

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info