Hoppa till sidans innehåll

Bytesmarknad 18-20 oktober 2019

24 JUN 2019 19:53
Boka redan nu in helgen 18-20 oktober, då äger en av klubbens viktigaste aktiviteter för säsongen rum – Bytesmarknaden 2019!
  • Skapad: 24 JUN 2019 19:53

Denna aktivitet är den enskilt största inkomstkällan för klubben tack vare att alla vi föräldrar ställer upp och arbetar. Förtjänsten används sedan för att subventionera den gemensamma uppstarten av vintersäsongen – Allmänna Lägret samt samtliga startavgifter på tävlingar under säsongen. Allmänna Lägret kommer som vanligt att ligga helgen v 48 i Vemdalen och är en mycket trevlig aktivitet för såväl aktiva åkare, föräldrar och medföljande syskon.

Så boka av 18-20 oktober i din kalender så återkommer vi efter sommaren med mer detaljerad information om när och vad ni var och en ska bidra med under själva bytesmarknadshelgen!

Vi kommer även be administratörerna att senast 7 september skicka in en så komplett förteckning som möjligt över vilka barn som kommer att fortsätta med slalomen under hösten/vintern för att vi ska kunna göra en bra bemanningslista, så håll utkik efter denna fråga och svara era administratörer när den kommer.

Trevlig sommar önskar vi er alla så ses vi till hösten!
Arrangörsgruppen 06/07

Skribent: Maria Berggren
Epost: Adressen Gömd
Till Sundsvalls slalombackes hemsida
Öppettider & liftkortspriser
Hoome United
Boka liftkort
SSF TA
ullmax
 
grasroten_250x120
 

Postadress:
Sundsvalls SLK - Skidor
Sundsvalls SLK, Mogatan 60
85460 Sundsvall

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info

SCA

 

Södra Berget

 Ica Maxi

Nouryon

XL Fresks ICA Kvantum

ICA Bergsgatan

Ego

Vasa Bryggerier GT

ST