Hoppa till sidans innehåll

Fina framgångar för våra FIS-åkare i Funäsdalen och Falun/Bjursås

13 JAN 2020 20:32
Under den gångna helgen arrangerades internationella storslalomtävlingar i Funäsdalen och slalomtävlingar i Falun och Bjursås.
  • Skapad: 13 JAN 2020 20:32

I Funäsdalen bjöds det på fina och rättvisa tävlingar med bra väder och underlag. Klubben hade två damer och fem herrar på plats

I damklassen tog Emma Aicher för sig och blev 6:a första dagen. För klubbens äldsta aktiva FIS-åkare, Nellie Pierre, var det säsongspremiär och hon slutade på en fin 10:de plats

I herrklassen klev Gustaf Lindqvist fram och visade att han är i bra storslalomform. Gustaf var ynka två hundradelar från segern och blev därmed tvåa. Axel Lindqvist åkte stabilt och slutade 5:a. Även Emil Nyberg och Lucas Kongsholm visade på bra åkning och blev 21:a respektive 24:a. Hjalmar körde tyvärr ur lördagens storslalom.

Under söndagen fortsatte framgångarna i herrklassen med en ny andra plats för Gustaf och en tredje plats för Axel. Emil slutade 21:a, Hjalmar 25:a och Lucas 31:a.

Emma tog en fin 13:de plats medan Nellie tyvärr körde ur.

Isac Svensson har i helgen varit i Falun och i Bjursås och tävlat slalom och fick med sig både fina placeringar (18,11,8) och nya punkter som kommer ge honom bättre ranking och startposition i slalom framåt.  

Bra jobbat av hela FIS-gänget!

Skribent: Maria Berggren
Epost: Adressen Gömd
Till Sundsvalls slalombackes hemsida
Öppettider & liftkortspriser
 

Hoome United
Boka liftkort
SSF TA
grasroten_250x120
 

Postadress:
Sundsvalls SLK - Skidor
Sundsvalls SLK, Mogatan 60
85460 Sundsvall

Besöksadress:
Enhörningsvägen 101
85460 Sundsvall

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info

SCA

 

Södra Berget

 Ica Maxi

Nouryon

ICA Kvantum

 ICA Bergsgatan

 

vasa

Ego

 

ST

Grant

CoreIT