Hoppa till sidans innehåll

Hoome mäkleri vår nya partner!

26 MAR 2019 15:35
Om du känner någon som ska sälja sin bostad kan det leda till att Sundsvalls SLK kan tjäna ända upp till 4.000 kr.
  • Uppdaterad: 26 MAR 2019 15:35

Som ni vet har vi behov av pengar för att kunna satsa ännu mera på vår ungdomsverksamhet. Nu har vi möjligheten att på ett väldigt enkelt sätt få in pengar till det genom vårt nya smarta samarbete med Hoome Mäkleri.

Varför är det smart och enkelt?

1. Det kräver knappt något i tid

2. Vi behöver inte sälja eller köpa något

Frågan är då vad vi måste göra? Det är väldigt enkelt:

Att hela tiden i vår vardag hålla öronen öppna om någon i vår närhet ska sälja sin bostad. Det kan vara en vän, arbetskollega, granne, släkting etc.

Ersättning till Sundsvalls SLK:

För ett tips på en säljare som leder till att Hoome Mäkleri säljer bostaden får vi tillbaka:

Bostadsrätt eller tomt = 2.500 kr

Villa, fritidshus eller gård = 4.000 kr

Så här funkar det i praktiken:

1. Du får veta att någon i din närhet exempelvis ska sälja sin bostadsrätt eller villa.

2. Du pratar med personen och frågar om det är OK att skicka in dennes uppgifter till Hoome Mäkleri och informerar att om den väljer att sälja sitt hem med Hoome så får vi pengar som kommer att användas till vår ungdomsverksamhet.

3. Du skickar in uppgifterna till Hoome Mäkleri via Hoome Uniteds webbportal sslkunited.se. Detta kan du göra direkt i mobilen med personen i fråga framför dig. En bekräftelse skickas ut till dig som tipsat samt till den du tipsat om ska sälja. Hoome tar sedan hand om resten, allt ifrån kontakt med din bekanta till återkoppling till föreningen.

4. Om Hoome får förmedlingsuppdraget och sedan säljer bostaden får föreningen tillbaka pengar för tipset. 2.500 kr för en bostadsrätt eller tomt samt 4.000 kr för en villa, gård eller ett fritidshus.

Så enkelt är det och som ni förstår ett väldigt enkelt och bra sätt för oss att samla in pengar för att ge våra åkare ännu bättre förutsättningar för träning och tävling.

Var alltid redo

Ett tips för att alltid vara redo är att spara ned vår egna sida som ett bokmärke till hemskärmen på din telefon. Här finns guider hur man gör detta på iPhone och Android:
https://www.lararforbundet.se/artiklar/lagg-till-webbplatsen-paa-din-hemskarm

Så snart snön försvinner kommer allt fler ta beslut om försäljning, så nu kan vi inte annat än att börja lyssna efter om någon vi känner ska sälja sin bostad.

Vid eventuella frågor kan ni kontakta Maths Boveng i marknadskommittén eller Mattias Berggren på Hoome Mäkleri.

Kort om Hoome United och Hoome Mäkleri

Hoome United är ett initiativ från Hoome Mäkleri med syfte att ge ungdomar i vår region bättre förutsättningar att kunna utöva sin idrott.

Hoome Mäkleri är en mäklarbyrå som grundades i Sundsvall 2017. Syftet med att starta en egen byrå grundade sig i en vilja till att förändra mäklarbranschen och samtidigt avobjektifiera den. På Hoome förmedlas det inte bostadsrätter, villor eller radhus. På Hoome förmedlas det bara hem, och det sker på ett klassiskt vis men med den senaste tekniken, en tydlig digital strategi men utan att tumma på det personliga mötet och känslan i varje liten detalj.

Hoome Mäkleri utsågs till Årets Marknadsförare 2018 av Marknadsföreningen i Sundsvall för sina genomtänkta strategiska marknadsföringsinsatser och ambitioner att förändra en hel bransch.

 

 

Skribent: Maths Bovéng
Epost: Adressen Gömd
Till Sundsvalls slalombackes hemsida
Öppettider & liftkortspriser
Hoome United
Boka liftkort
SSF TA
ullmax
 
grasroten_250x120
 

Postadress:
Sundsvalls SLK - Skidor
Sundsvalls SLK, Mogatan 60
85460 Sundsvall

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info

SCA

 

Södra Berget

 Ica Maxi

Nouryon

XL Fresks ICA Kvantum

ICA Bergsgatan

Ego

Vasa Bryggerier GT

ST