Hoppa till sidans innehåll

Huski Chocolate ny guldsponsor!

08 DEC 2020 14:42
  • Uppdaterad: 08 DEC 2020 14:42

Vi välkomnar Huski Chocolate till klubben, Huski är vår senaste guldsponsor till klubben. Sundsvalls slalom byter namn till Huski Chocolate slalom. Huski har ingått ett treårigt samarbete med klubben och äger därmed namnet Huski Chocolate slalom dom kommande tre säsongerna.

Huski Chocolate har nu levererat en chockladdrycks maskin till vår klubbstuga också, så fiket kommer att sälja varm Huski Chocolate kommande tre säsonger.

Vi har även genom Hsuki fått möjlighet att köpa deras Huski extra protein chokladdryck till riktigt bra pris, mer info om det kommer skickas ut till grupperna.

Marknadskommittén har jobbat hårt dom senaste veckorna och vi hoppas att vi inom kort kan presentera en till ny guldsponsor till klubben.

Samtidigt vill vi uppmana alla medlemmarna att gå in på Sponsorhuset och öppna ett medlemskap där, det ger pengar både till klubben och till er som medlemmar. Tipsa även era bekanta om att öpnna ett medlemskap hos Sponsoruset, det är även möjligt för företag att bli medlem i Sponsorhuset. KLICKA HÄR! Om alla i klubben blir medlem i Sponsorhuset skulle detta ge klubben minst 25.000 kr/säsong.

Skribent: Maths Bovéng
Epost: Adressen Gömd
Till Sundsvalls slalombackes hemsida
Öppettider & liftkortspriser
Boka liftkort 
SSF TA

Hoome United
grasroten_250x120
LF

sk

Fischer

Familjehem

Postadress:
Sundsvalls SLK - Skidor
Sundsvalls SLK, Mogatan 60
85460 Sundsvall

Besöksadress:
Enhörningsvägen 101
85460 Sundsvall

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info

SCA

Huski

 Sundsvall Energi

Turtle Pay

 

 Ica Maxi

 ICA Bergsgatan

 

 ST

Grant

CoreIT

 lads

kbygg

km