Hoppa till sidans innehåll

Medlemsavgift och rabatter hos Skistar och Funäsfjällen

05 SEP 2021 20:12
Nu är det dags att betala årets medlems- och träningsavgifter. Nytt för i år är att det sker via ett formulär hos vår samarbetspartner Turtle Pay. Nytt är även att man i samma formulär uppger om man vill köpa rabatterade liftkort.
  • Uppdaterad: 05 SEP 2021 20:12

I formuläret väljer du typ av medlemskap samt eventuell träningsavgift. När du sedan bekräftat med BankID skickas en faktura på avgifterna via e-post. Man har sedan 14 dagar på sig att betala fakturan. Det finns också möjlighet att delbetala beloppet, då tillkommer ränta. Mer info hittar du i själva formuläret som det är länkat till nedan.

Rabatter på säsongskort
Medlemsskap i föreningen krävs för att nyttja rabatterna hos Skistar och Funäsfjällen. Rabattkod för skistar kommer att distribueras till fakturamottagaren om man svarat jag på frågan angåene säsongskort. Liftkorten beställs av var och en på www.skistar.com fram till och med 10 oktober 2021. Efter det datumet stängs kampanjen och kommer inte att öppnas igen.

När det gäller säsongskorten för Funäsdalen sker även betalning via samma faktura som medlemsavgiften. Väljer du ett eller flera säsongspass för Funäs adderas kostnaden till totalsumman i formuläret. Föreningen gör en gemensam beställning och betalning av liftkorten.

Formulär för registrering:
https://www.turtle-pay.com/sundsvallslalom/?e=medlems-och-traningsavgift


Skribent: Tomas Åberg
E-post: Adressen Gömd

Köpa liftkort & öppettider

Till Sundsvalls slalombackes hemsida

Tävlingskalender
SSF TA


Hoome United
grasroten_250x120
LF

sk

Fischer

Familjehem

Postadress:
Sundsvalls SLK - Skidor
Sundsvalls SLK, Mogatan 60
85460 Sundsvall

Besöksadress:
Enhörningsvägen 101
85460 Sundsvall

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info

SCA

Huski

Turtle Pay

 

 Ica Maxi

 ICA Bergsgatan

 

ego

 ST

Grant

CoreIT

 lads

kbygg

km