Hoppa till sidans innehåll

Partnerskap SSLK


Vi Sundsvallsbor ska vara stolta! 

Det är få städer i Sverige som vid infarten till stadskärnan har en sådan fantastisk slalombacke som Sundsvall. Backen är 650m lång med en fallhöjd på 142m.  

Sundsvalls slalomklubb, SSLK, har sedan klubben bildades 1937 haft många skidåkare som nått både nationell och internationell framgång. Grunden för dessa framgångar kommer från Södra bergets slalombacke där klubbens verksamhet bedrivs. I dagsläget har klubben drygt 800 medlemmar varav ca 300 aktiva och är därmed en av Sveriges största slalomklubbar. 

Sundsvalls slalomklubb är en ideell förening och det är medlemmarna som exempelvis bemannar klubbstugans servering, agerar liftvakt och är tränare i någon av grupperna. Det är också våra medlemmar i klubben som arbetar som funktionärer vid tävlingar.  

En av klubbens visioner är att göra Södrabergets fina slalombacke mer tillgänglig för allmänheten. Ytterligare utbyggnader och förbättringar av barnbacken/området, som för första gången öppnades säsongen 2010/2011, är en del av den visionen.  

Genom området kring barnbacken har skidskolan blivit en succé. Att ytterligare förbättra förutsättningarna för ett ännu populärare barnområde är väldigt viktigt och därmed högt prioriterat.  

Säsongsavslutning för alpina åkare brukar ske vid 1:a Majtrofén i Hamra Tänndalen, det är världens största slalomtävling med ca 1000 deltagare. Vid denna tävling utdelas pris för “Bästa ungdomsklubb” respektive “Bästa klubb”. Sundsvalls slalomklubb blev 2011 och 2014 vinnare i båda kategorierna. Dessa utmärkelser är ett bevis för klubbens bredd och satsning på barn och ungdomar vilket har möjliggjort ett stort antal deltagare. 

Sponsorer skapar också förutsättningar för att alla klubbens aktiva medlemmar får möjlighet att medverka på både tränings- och tävlingsläger runt om i Sverige.  

Ni utgör en viktig stomme i klubbens fortsatta utveckling och existens samt är en förutsättning för att klubben ska kunna förverkliga mål och visioner för vår verksamhet i framtiden.  

Att stödja Sundsvalls slalomklubb kan göras på många olika sätt och självklart är vi öppna för individuellt anpassade lösningar för just ert företag. Slalomklubben har som policy att både klubben och våra medlemmar alltid skall vända sig till våra partners i första hand när det gäller inköp av tjänster och produkter.  

Vi hoppas att ni vill medverka till att upprätthålla och utveckla SSLK även för framtida mål och visioner. 

 

Avtal 

Innehåll 

Guld 

Silver 

Brons 

Kläder 

Lift 

Skylt 

 

Skylt i backen 

 

Logga på hemsidan 

 

 

Banderoll vid tävling 

 

 

 

 

 

Högtalarreklam vid tävling 

 

 

 

 

 

 

Liftkort Säsong 

4 st 

2 st 

 

 

 

 

 

Utskick till 800 medlemmar 

2 ggr/år 

1 ggr/år 

 

 

 

 

 

Logga på Jacka eller Tröja 

 

 

 

 

 

 

Reklam på liftbyglar 

 

 

 

 

10 st 

 

 

Tillverkning av skylt 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kostnad 

20.000 

15.000 

10.000 

20.000 

15.000 

5.000 

 

Med förhoppning om ett givande samarbete. 

SSLK  

Kontakt: This is a mailto link 

Uppdaterad: 19 DEC 2015 16:30 Skribent: MB

Köpa liftkort & öppettider

Till Sundsvalls slalombackes hemsida

Tävlingskalender
SSF TA


Hoome United
grasroten_250x120
LF

sk

Fischer

Familjehem

Postadress:
Sundsvalls SLK - Skidor
Sundsvalls SLK, Mogatan 60
85460 Sundsvall

Besöksadress:
Enhörningsvägen 101
85460 Sundsvall

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info

SCA

Huski

Turtle Pay

 

 Ica Maxi

 ICA Bergsgatan

 

Clarion hotel

ego

CoreIT

 lads

kbygg

km