Hoppa till sidans innehåll

Coronarestriktioner för Sunne SLF


De skärpta allmänna råden för Värmland innebär också förändringar för vår förening. Tyvärr så gör det inte möjligt att genomföra träningar på samma sätt som förut. Men om vi följer råden så kan vi snabbare komma igång som vanligt igen.

  • Föräldrar uppmanas i största möjliga mån att hämta och lämna vid träning för att förhindra trängsel och eventuell smittspridning.
  • Folkhälsomyndighetens lokala råd gör att gemensamma träningar kan genomföras i grupp för ungdomar födda 2005 eller senare. Ungdomar födda 2004 år eller tidigare får endast träna om man kan ta sig till och från träningen individuellt och är påklädd innan. Under träning så ska fysisk distansiering ske. Samma åldersgrupp får inte tävla.
  • Träning i skidtunnel är ok för alla med ovanstående råd. Vi följer Folkhälsomyndighetens rekommendationer om restriktionerna skulle bli annorlunda. Var och en väljer så klart själv om man inte vill träna i tunneln vilket respekteras fullt ut.
  • Vid minsta symptom avstå från träning med gruppen. Vid positivt testsvar meddela tränaren i gruppen. Den som meddelar ska känna sig trygg med att vi aldrig sprider ditt namn vidare till någon.
Håll i, Håll ut och Håll avstånd så ska vi klara det här galant!
 
Uppdaterad: 18 NOV 2020 21:29 Skribent: Johan Persson
E-post: Adressen Gömd

Postadress:
Sunne SLF - Skidor
Johan Persson, Klövervägen 25
68631 Sunne

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info