Hoppa till sidans innehåll

Passbeskrivning


Box, En tuff konditionsträning med inslag från de olika kampsporterna, vi varvar olika slag och sparkar med effektiv styrketräning. Du tränar med boxningshandskar och pads, som finns att låna.  

Cirkelstyrka Senior, vi tränar kroppens alla muskelgrupper anpassade efter sin egen förmåga med eller utan vikter. 

Fokus mage/rygg/step, vi tränar kroppens viktigaste muskler för en god hållning och vi höjer pulsen med enkla och roliga steg på stepbrädan. 

HIIT, konditionsövningar i intervaller.

Min funktionella kropp, ett pass där vi kommer att träna funktionell styrka kombinerat med stretch och flexibilitet. Vi utmanar kroppen på vår egen nivå i lungt tempo för att bli starka och smidiga.

Pump, här är fokus på styrka, vi tränar igenom hela kroppens muskelgrupper med eller utan vikter. Du väljer själv den vikt du vill träna med. Vi tränar i ett lugnt tempo så att musklerna får jobba. Passet innehåller inga hoppövningar.

Rörlighet och Styrka, en mix av rörlighet, styrka och kondition till musik.

Senior Mix, Huvuddelen ligger på intervallträning i grupper. Passet inleds med gemensam uppvärmning och avslutas med stretch/rörlighet och avslappning. Intervallträningen går ut på att träna muskelstyrka men också det vi kallar "power", dvs explosivitet och snabbhet. Det behöver vi t.ex. när vi ska resa oss från en stol eller när vi vill undvika att falla om vi snubblar.  

Step Intervall, Konditionsträning på bräda varvat med styrka. 

Step/Tabata, Konditionsträning på bräda varvat med syrka i tabataform

Strong Nation, Ett pass som är uppbyggt av fyra intervaller. Tre har hög intensitet och sista delen är en coredel. De tre första intervallerna har rörelser inspirerade av kampsport, idrott och funktionella rörelser, så som burpees, utfallshopp och vanliga benböj. Vi utmanar även flexibilitet och balans. Vi tränar till musiken som peppar till att orka en till repetition.

Tabata, En serie av åtta intervaller. Vi blandar korta,snabba och intensiva övningar med vila under en förutbestämd tid

Truppmärket, Vi tränar ihop oss i olika motionsprogram och lättare redskap

Yoga Klassisk, du får lära dig yogans grunder, kroppsrörelser, andning och avslappningsövningar. Du får även ta del av koncept och tankar från yogans urgamla filosofi. Målet är att finna ett inre lugn och kunna vara här och nu. Kursen anpassas efter dig som deltagare och inga förkunskaper krävs. Har du frågor är du välkommen att ringa eller skriva sms till Karin 073-735 61 13

Uppdaterad: 22 NOV 2017 08:09

 

Svensk Gymnastik

Mellansvenska Gymnastikförb.

Sisu

Följ oss på facebook: SGF - Surahammars Gymnastikförening

Facebook

Följ oss på Instagram: surahammarsgf

Instagram

Postadress:
Surahammars GF - Gymnastik
Carina Rydell, Blåbärsvägen 15
73537 Surahammar

Kontakt:
Tel: 0734403435
E-post: surahammarsgf@hotmai...

Se all info