Hoppa till sidans innehåll

Conny Grundström klar som huvudtränare säsongen 2019/20

11 APR 2019 11:18
En viktig pusselbit föll på plats när Conny Grundström häromdagen skrev under tränarkontraktet för säsongen 2019/20. Detta innebär att Conny stannar i Surahammars IF och nu för första gången i sin tränarkarriär får ta huvudansvaret redan från start
  • Uppdaterad: 11 APR 2019 11:18

 Det var en tacksam och ödmjuk Conny Grundström som webredaktionen träffade nere i Surahallen under onsdagen. Conny som i flera år har agerat andretränare bakom såväl Joakim Lundholm som Stefan Andersson kommer nu få ta huvudansvaret redan från start.

- Det känns jättekul att föreningen är nöjd med mitt arbete i båset och nu vill ha mig kvar som huvudtränare nästa säsong. Jag har varit med ett tag nu men har kanske hamnat lite på mellanhand och inte riktigt fått chansen att göra något från grunden. Nu får jag både chansen och ansvaret att forma gruppen på mitt sätt och testa mina idéer fullt ut och det känns väldigt inspirerande.

- Vi har ett jättebra gäng och jag hoppas precis som många andra att vi lyckas behålla stommen i laget och att den identitet, den glädje men också spelet vi lyckades bygga från jul och framåt kan bevaras och utvecklas vidare in i kommande säsong, avslutar Conny Grundström.

Säsongen som gick var tuff och som ni vet så säkrade vi spel i Hockeyettan i den allra sista kvalmatchen, men resultaten efter jul och det spel som laget visade upp i många matcher (+ kvalet) visade tydligt att potentialen finns både på isen och i båset. Styrelsen är övertygade om att Conny med sitt ledarskap kan få gruppen att ta nästa kliv och därför var valet av tränare inte så svårt menar Gustaf Carlmark, ordförande i Surahammars IF.

- Conny och Daniel (Karlsson) har gjort det jättebra sen de plötsligt fick ta över ansvaret för laget efter jul. Det är tydligt att de lyckades samla ihop laget på ett bra sätt och skapa ett lugn och en harmoni i laget som också gav frukt ute på isen. Därför är det extra kul att ge Conny förtroendet även nästa säsong.

En viktig del i valet av Conny Grundström som huvudtränare är den positiva feedback styrelsen fått från spelarna i laget. En feedback som vittnar om att Conny med sin personlighet, sin breda hockeykunskap och förmågan att kommunicera och bygga relationer skapat en välmående grupp med en gemensam målbild.

- En grupp som trivs ihop, presterar också bra tillsammans och därför var valet av Conny inte svårt. Det skall bli väldigt kul att följa Conny och laget framöver, avslutar Gustaf Carlmark, ordförande i Surahammars IF.

PS. Sedan tidigare är Philip Olsson, Oscar-Forsman Larsson och Jakob Forslund klara för nästa säsong. Fler spelare följer närmaste dagarna. DS.

Skribent: Mattias Forsberg
Epost: This is a mailto link

Följ oss på Socialamedier
Facebook

Instagram

Twitter

YouTube

Hockeyettan

LIGASPONSORER

ATG

Best Western

 Gatorade

VÅRA LEVERANTÖRER

Bauer

N10 Sport

Brages

Skylt och Neon

HUVUDPARTNERS

HiFI klubben

Lantz

Pass of Sweden

Ramnäs Buss & Resetjänst

Revisionsbyrån Hallstahammar

Stena Recycling

 Surahammars Elaffär

 GULDPARTNERS

MISAB

Miljökompaniet

MJ´S Fuktteknik

Nordikon
Silfvernagel

Starka Betong

 

TATA Steel Surahammars Bruk

SILVERPARTNERS

Conductus

Ekon Konsult

Kåpe Måleri

LF Invest

MotorNilsson

 PEAB

Sandvik

SP VVS

Svensk Cater
Uponor

BRONSPARTNERS
Sura Kom Tek

Willmans Byg

OFFICIELLAPARTNERS

Alliansen

Auto Tarrka
Borens Måleri

ELKON

 Socialdemokraterna

 Surahammars Oljeprodukter

 Surahammars Hus

Vänsterpartiet

 

 

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Postadress:
Surahammars IF - Ishockey
Box 38
73521 Surahammar

Besöksadress:
Idrottsvägen 2
73591 Surahammar

Kontakt:
Tel: 022031022
E-post: This is a mailto link

Se all info

SISU_Webb_Banner_170X170_samverkan 

Per Bäckman kopiera

games_online_v4