Hoppa till sidans innehåll

God Jul & Gott Nytt År

23 DEC 2018 18:01
Hösten har övergått i vinter och vips så står julen för dörren. En tid för vila och umgänge med nära och kära. Efter en intensiv höst tar nu spelare, ledare, föräldrar och styrelse lite välförtjänt ledighet inför vårens viktiga hockeyutmaningar
  • Uppdaterad: 23 DEC 2018 18:01

Vi i Surahammars IF vill önska er alla en riktigt god jul och ett gott nytt år. Alla ni som på ett eller annat sätt hjälper oss framåt. Vi vore ingenting utan er och varandra. I en förening av vår storlek så behövs alla. Föräldrarna, spelarna, de ideella krafterna, supportrarna, publiken och inte minst våra partners och sponsorer. Ert engagemang i form av ideellt arbete eller ekonomiskt stöd är ovärderligt.

Vi som engagerar oss i föreningens styrelse gör allt för att med knappa resurser och med hjälp av våra fantastiska ledare skapa en rolig, trygg och utvecklande miljö för våra barn och ungdomar. En miljö där alla, oavsett ålder eller nivå tas omhand, blir sedda och ges en möjlighet att i sin takt med sunda värderingar som stöd växa både som människor och ishockeyspelare.

Vi har som förening stora utmaningar under 2019. Ekonomin är en viktig del. Den dåliga återväxten en annan. Vårt mål är att med gemensamma krafter skapa en förening som engagerar. En förening som lockar till sig nya förmågor oavsett om det gäller spelare, ledare, sponsorer eller privatpersoner som vill jobba ideellt i kiosk eller entréer.

Vår strävan är att med en bred ungdoms- och juniorverksamhet skapa en stark känsla av tillhörighet och gemenskap. En vi-känsla som gör föreningen stark och ger ringar på vattnet, från hockeyskolan hela vägen upp till a-lag. Vi vill att det skall vara kul att engagera sig i Surahammars IF och vi är övertygade om att vi gemensamt kan lyckas och göra en framgångsrik resa tillsammans.

Även om det resultatmässigt går lite trögt i Hockeyettan och även om vi haft motgångar i form av negativ mediapublicitet under sensommaren/hösten och dessutom ett färskt inbrott som drabbat oss ekonomiskt så ser vi framåt. Vi är Surahammars IF. Vi ger inte upp utan vi tror på det vi gör och vi tror på en ljus framtid. En framtid som vi skapar tillsammans.

Nu tar vi några dagar ledigt. Äter gott, umgås med de som betyder mest för oss och så laddar vi batterierna inför vårens alla härliga ungdomsmatcher, juniormatcher och A-lagsmatcher.

GOD JUL och GOTT NYTT ÅR / Styrelsen

PS. Hockeyettan Västra startar den 28/12 med match borta mot Malung. Den 30/12 möter Blue Hammers Skövde på hemmais. Vi hoppas att du finns på plats och visar ditt stöd. DS.

Skribent: Mattias Forsberg
Epost: This is a mailto link

Följ oss på Socialamedier
Facebook

Instagram

Twitter

YouTube

Hockeyettan

LIGASPONSORER

Svenska Spel

Best Western

 Gatorade

VÅRA LEVERANTÖRER

CCM

Brages

Skylt och Neon

HUVUDPARTNERS

Karlstad Metalisering 

Ramnäs Buss & Resetjänst

Revisionsbyrån Hallstahammar

Stena Recycling

 Surahammars Elaffär

 GULDPARTNERS
Nordikon

Starka Betong

 Svensk Cater

TATA Steel Surahammars Bruk

SILVERPARTNERS

 Kåpe Måleri

LF Invest

 PEAB

Sandvik

Silfvernagel
Uponor

BRONSPARTNERS

Econ Konsult

Sura Kom Tek

Trollskog

Willmans Byg

OFFICIELLAPARTNERS

Alliansen
Borens Måleri

ELKON

 Husells

Socialdemokraterna

 Surahammars Oljeprodukter

 Surahammars Hus

 TGA

 Vänsterpartiet

 

 

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Postadress:
Surahammars IF - Ishockey
Box 38
73521 Surahammar

Besöksadress:
Idrottsvägen 2
73591 Surahammar

Kontakt:
Tel: 0220-31022
E-post: This is a mailto link

Se all info

SISU_Webb_Banner_170X170_samverkan 

Per Bäckman kopiera

games_online_v4