Hoppa till sidans innehåll
Foto: Elin Granebrandt Marcus Johansson i Enköpingströjan tidigare i karriären.

Surahammars IF förlänger med Marcus Johansson

26 MAR 2020 20:42
På torsdagen blev det klart att den spelskicklige backen Marcus Johansson som anslöt till Surahammar lagom till kvalserien stannar i föreningen även säsongen 20/21
  • Uppdaterad: 26 MAR 2020 20:42

Marcus Johansson värvades från Enköping veckorna innan kvalserien skulle dra igång. Tyvärr så blev det bara några få matcher innan kvalet avbröts och därefter har det varit lite oklart vart Marcus skulle söka lyckan kommande säsong. Från föreningens sida har vi varit tydliga med att vi ser Marcus som en del av vår framtidsplan. Sportgruppen och Marcus har därför haft löpande kontakt och på torsdagseftermiddagen spikades de sista detaljerna som gör att vi nu kan presentera nyheten att Marcus Johansson blir kvar i föreningen.

Vi hörde av oss till Marcus för att få höra vad det var som fick honom att skriva nytt kontrakt med oss i Surahammars IF.

- Främsta anledningen till att jag förlänger är att jag trivdes väldigt bra i laget under den korta tid jag fick här innan kvalet avbröts. Sen blev det ju ett tråkigt slut på säsongen och jag vill gärna ge mig själv chansen att ta lite revansch och få visa vad jag går för, och därför känns det skönt nu att ha kontraktet klart.

Marcus är 21 år gammal och fostrad i Västerås IK:s ungdoms och juniorled. De senaste säsongerna har han spelat med Enköping men har också en bakgrund som kvalinhoppare just här i Surahammar för några år sedan. Marcus är en spelskicklig tvåvägsspelande back som gärna smyger med upp i anfallen. Nu blir det en hel säsong från start och det var när vissa pusselbitar i båset föll på plats som valet att stanna kvar blev lite enklare.

- Ja, jag tycker att det är både kul och viktigt att Patrik Juhlin blev kvar som huvudtränare. Han är noggrann och meriterad. Kan väldigt mycket ishockey. Sen är han precis som jag en riktig tävlingsmänniska och vill vinna varje kamp i varje träning och varje match. Det gillar jag, och jag tror att vi med rätt inställning och Patriks hjälp kan få till ett bra gäng och få en riktigt bra säsong kommande höst.

Vi hoppas att Marcus har rätt och att vi i Surahammars IF går en ljus framtid till mötes. Vi är i alla fall glada över att Marcus kör vidare och hälsar honom varmt välkommen tillbaka till Surahallen senare i år.

Skribent: Mattias Forsberg
Epost: This is a mailto link

Följ oss på Socialamedier
Facebook

Instagram

Twitter

YouTube

ATG Hockeyettan

LIGASPONSORER

ATG

Best Western

 Gatorade

VÅRA LEVERANTÖRER

Bauer

N10 Sport

Brages

Skylt och Neon

HUVUDPARTNERS

HiFI klubben

Lantz

Pass of Sweden

Ramnäs Buss & Resetjänst

Revisionsbyrån Hallstahammar

Stena Recycling

 Surahammars Elaffär

 GULDPARTNERS

MISAB

Miljökompaniet

MJ´S Fuktteknik

Nordikon
Silfvernagel

Starka Betong

 

TATA Steel Surahammars Bruk

SILVERPARTNERS

Conductus

Ekon Konsult

LF Invest

MotorNilsson

 PEAB

Sandvik

SP VVS

Svensk Cater
Uponor

BRONSPARTNERS
Carlhans Järnarbeten AB
Sura Kom Tek

Willmans Byg

OFFICIELLAPARTNERS

Alliansen

Auto Tarrka
Borens Måleri

ELKON

 Socialdemokraterna

 Surahammars Oljeprodukter

 Surahammars Hus

Vänsterpartiet

 

 

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Postadress:
Surahammars IF - Ishockey
Box 38
73521 Surahammar

Besöksadress:
Idrottsvägen 2
73591 Surahammar

Kontakt:
Tel: 022031022
E-post: This is a mailto link

Se all info

SISU_Webb_Banner_170X170_samverkan 

Per Bäckman kopiera

games_online_v4