Hoppa till sidans innehåll

Jimmy Jansson 3:a i Riks Top12

2015-11-26 21:57
Slutspelet i Top12 har avgjorts i Brännkyrkahallen i Stockholm, dit Jimmy kvalificerat sig genom att bli tvåa i regionslutspelet.
  • Uppdaterad: 2016-06-08 02:35

Till slutspel i Top12 går dom 2 bästa i dom fyra regionerna plus dom 4 bästa på sverige rankingen. Jimmy blev tvåa i regionen efter Linus Strömberg Partille.

Lördagens spel började med 2 förluster innan han tog sin första vinst mot Pontus Ljungqvist med 3-2 i set. Det blev en 3-2 vinst i fjärde matchen också efter underläge 8-10 i femte set. I femte matchen för dagen mötte Jimmy Linus Strömberg och det blev revanch för förlusten i regionsspelet. 3-1 till Jimmy där.

I lördagens sista match blev det förlust med 3-2 så matchkvoten efter lördagen spel var 3-3.

Söndagen började bra med två stycken 3-0 vinster och sedan en liten jämnar 3-2 vinst, innan han i dagens näst sista match fick se sig besegrad av en spelare från Spårvägen med 3-0. Inför den sista matchen mot Per Sandström från Skellefteå så var det en mycket jämn tabell, där Jimmy kunde bli allt mellan tvåa och åtta.

Jimmy avslutade Top12 med en mycket bra match och vann med 3-0, vilket betydde att i sluttabellen så var det 5 man på som slutade på samma poäng.

Anton Hjort hade bäst matchpoäng av dom 5 inbördes och blev 2:a, sedan var det 3 man med samma inbördes poäng men Jimmy hade bäst setkvot och blev 3:a och därmed knep den sista pallplatsen. Det var en nöjd 3:e pristagare som klev upp på prispallen och mottog Bronsmedaljen. Det var även en väldigt nöjd tränare som kunde konstatera att hans adept hade spelat mycket bra i den här tävlingen, Håkan som också har stor del i framgången. 

Skribent: Tomas J
Epost: This is a mailto link

Postadress:
Svanesunds GIF - Bordtennis
Bordtennissektionen, Box 1
47221 Svanesund

Besöksadress:
Svanhallen, Fridängsvägen 5
47231 Svanesund

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info