Hoppa till sidans innehåll

Ridskolan


Välkommen till Svärdsjö Ridklubbs ridskola!

Svärdsjö Ridklubb, nyss fyllda 40 år, har något för alla. Vi erbjuder bland annat handikappridning, hopp- och dressyrgrupper samt "vanliga" ridlektioner till bra priser. På ridskolan bor både ponnyer och hästar, i olika storlekar och utbildningsnivåer för att passa alla våra elever. Vi har ett ridhus som mäter 20x60 m samt två uteridbanor. Sammanbyggt med stallet finner man cafeterian som är välbesökt. Där kan föräldrar fika i värmen och läsa en tidning medans de väntar på sina barn, eller ta med sin laptop och surfa då trådlöst nätverk finns.

På klubben händer det alltid något roligt! På helgerna anordnas ofta olika aktiviteter såsom klubbtävlingar eller träningar. Vårt ridhus har ett bokningsschema på nätet så att man lätt kan se när det är ledigt för de som vill komma med sin häst och rida. Ungdomssektionen har en egen styrelse som ano

rdnar aktiviteter för de yngre medlemmarna. Det finns också en tävlingskommitté  som anordnar lite större tävlingar några gånger per år. Vi har många duktiga tävlingsryttare som marknadsför Svärdsjö Ridklubb på ett mycket bra sätt genom fina resultat på tävlingar runtom i Dalarna med omnejd.

Är du intresserad av att börja rida eller har några andra frågor går det bra att mejla till This is a mailto link eller ringa 070-379 44 55, svarar i den mån det går i telefon. 

Varmt välkommen till oss!

Uppdaterad: 29 JAN 2018 11:59 Skribent: Anna Sjöström

 

RF-SISUStöd Svärdsjö RK:

 Folkspel

Postadress:
Svärdsjö RK - Ridsport
Boränget 30
79023 Svärdsjö

Kontakt:
Tel: 0703794455
E-post: svardsjoridklubb@hot...

Se all info