Hoppa till sidans innehåll

Stora grabbar och tjejers pris


För ett antal år sedan beslutade SAFF att lyfta fram våra landslagsaktiva. Diskussioner startade en idé och ”Stora Grabbar & Tjejers pris” kom till.

Denna idé, som sedan blev verklighet, handlar om att SAFF vill uppmärksamma landslagsaktiva genom denna utmärkelse som ger fritt inträde till landskamper sanktionerade av SAFF samt till SM-finalerna. Med landslagsaktiva menar vi spelare och ledare aktiva vid landskamper i DLL och HLL.

För få denna utmärkelse finns följande kriterier. De som innan 2007-01-01 genomfört 10 landskamper uppfyller kriterierna, efter detta höjdes kriterierna till 20 landskamper då antalet landskamper drastiskt ökade per år. 
De spelare som uppfyllt kriterierna har med stor vilja, tjockt pannben och en kärlek till sporten lyckats utföra något som de ska vara mycket stolta över.

SAFF har en del data på hur många landskamper våra landslagsaktiva har deltagit i men vi saknar också en del. Därför har vi dragit igång med ett arbete för att sammanställa och dela ut utmärkelsen till personerna som har gjort sig förtjänt av den.

Hur du ska gå till väga är följande:

  • Skicka ett mejl till adressen This is a mailto link med följande information
    - Namn
    - Födelsedatum
    - Telefonnummer

  • SAFF behandlar därefter din förfrågan.

  • Om du uppfyller kriterierna kommer du sedan få en länk skickad via sms för att ladda ner din legitimation i en app som heter "Cardskipper". Om inte får du svar på mail och via dialog en möjlighet att komplettera antal landskamper.

  • Om du undrar hur många landskamper som finns registrerade i ditt namn går det bra att skicka ett mail till This is a mailto link.

Senaste sammanställningen gjordes 2019-11-03 efter herrlandskampen mot Storbrittanien.

Uppdaterad: 01 JUL 2019 23:10 Skribent: Minette Rogner
E-post: This is a mailto link

Idrottens utbildningsplattform

 

 

Folksam

Råd och Vård för idrottsskador  

 riksidrottsgymnasium_logo_RGB 

Puff borja

 

Puff

 

Medlem av

 

IFAF

 

Ren Vinnare  

 SAMARBETSPARTNERS 

 

Contact Sports

 

Wilson 

 

Postadress:
SWE3 – Svenska förbundet för amerikansk fotboll, flaggfotboll och landhockey
Idrottens Hus, Box 11016
100 61 Stockholm

Besöksadress:
Skansbron 7
118 60 Stockholm

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: [saknas] Information