Hoppa till sidans innehåll

Föreningslära


Det är lätt att ta till sig innehållet i IFL Grund, även om själva innehållet inte i sig är ”lätt” eller alldeles självklart ”enkelt”. Men, liksom den aktive behöver träna för att bli bättre och nå resultat, behöver föreningen, dess medlemmar och förtroendevalda träna och skaffa sig kunskap för att bli bättre.

Behöver vi IFL Grund?
Genom att göra IFL Grund-testet (ladda hem pdf) får ni en uppfattning om hur ni ligger till när det gäller grundläggande kunskaper om föreningslära.

IFL Grund material och lärgruppsplan
Ett suveränt sätt att ge sig i kast med detta första steg av Idrottens föreningslära är att hemma i föreningen bearbeta det material som är speciellt framtaget med hjälp av den lärgruppsplan som finns att ladda hem.

Gör så här: Kontakta ert SISU-distrikt, som sedan ger er de förutsättningar som gäller för att ni ska få var sitt exemplar av materialet och övrigt ni behöver för att komma igång. Ni kan också skaffa er materialet på egen hand via SISU Idrottsböcker. För idrotterna fotboll och handboll gäller att deras förbund har bestämt sig för att ha egna, anpassade versioner av materialet. För fotbollföreningar finns också en anpassad lärgruppsplan.

 

För att komma till hemsidan föreningslära klicka här!

Uppdaterad: 07 JUN 2016 17:35 Skribent: Marika Holm

Idrottens utbildningsplattform

 

 

Folksam

Råd och Vård för idrottsskador  

 riksidrottsgymnasium_logo_RGB 

Puff borja

 

Puff

 

Medlem av

 

IFAF

 

Ren Vinnare  

 SAMARBETSPARTNERS 

 

Contact Sports

 

Wilson 

 

Postadress:
SWE3 – Svenska förbundet för amerikansk fotboll, flaggfotboll och landhockey
Idrottens Hus, Box 11016
100 61 Stockholm

Besöksadress:
Skansbron 7
118 60 Stockholm

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: [saknas] Information