Hoppa till sidans innehåll

Föreningsansvarig projektledare på plats på förbundskansliet

06 APR 2022 14:02
Den 1 april stärkte kansliet sin supportfunktion till föreningarna.
  • Uppdaterad: 06 APR 2022 14:02

Svenska Danssportförbundet välkomnar Jens Johansson som föreningsansvarig projektledare. Jens stärker upp förbundskansliet genom ett fokus på föreningarna och deras återstartsarbete. Med en gedigen bakgrund från både föreningslivet och förbundsvärlden, får föreningarna nu få det stöd och engagemang som behövs efter pandemins framfart.

- Jag är först och främst här för att hjälpa föreningar och distrikt med bidragsansökningar och genomförande av projektstöd och återstartsstöd – denna ekonomiska möjlighet som dansen har just nu, med medel från Riksidrottsförbundet.

Det större och generella föreningsarbetet vävs naturligtvis in i detta. Våra dansföreningar ska i första hand få dansa, träna och arrangera tävlingar. Då kan jag stötta och förenkla processen i det administrativa arbetet och uppföljning som ingår i arbetet att söka stöd. 

Det här öppnar även upp för att få en bild av föreningarnas behov, vilket är viktigt för mig och mina kollegor på kansliet att förstå. Jag ser fram emot att samarbeta med föreningarna och distrikten, för vi ska tillsammans hitta aktiviteter som bidrar till utveckling och ännu mer dansglädje!

Jens började den 1 april och kommer inom kort kontakta föreningarna och påbörja sitt arbete.

Mejla Jens om ni har frågor om projekt & återstartsstöd redan nu på This is a mailto link och som alltid mejlar ni övriga frågor till This is a mailto link

Vi ser fram emot att erbjuda våra föreningar ett aktivt föreningsstöd!

Skribent: Sandra Svanberg
E-post: This is a mailto link

Postadress:
Svenska Danssportförbundet
Idrottens hus, Box 11016
100 61 Stockholm

Besöksadress:
Skansbrogatan 7
118 60 Stockholm

Kontakt:
Tel: 086996570
E-post: This is a mailto link