Hoppa till sidans innehåll

Linköpings Sportdansklubb bjuder in till ännu en digital tävling inom BRR!

26 JAN 2022 08:54
De digitala tävlingar inom On-Linbuggen-serien fortsätter och den 20 februari är det dags att uppgradera till 3.1.
  • Skapad: 26 JAN 2022 08:54

Sista anmälningsdatumet är den 30 januari och därefter kommer Linköpings Sportdansklubb att publicera valda låtar, kopplade till de olika klasserna och delmomenten.

Exempel: BVA Uttagning – Dans på distans med Sportdanzers. BVA Final Leende guldbruna ögon med Vikingarna

Anmälda par har därefter en vecka på sig att spela in samtliga bidrag till tävlingen. Senast den 6 februari kl 18.00 ska alla bidrag vara inskickade. Det är viktigt att paren spelar in klipp till samtliga delmoment som ingår i deras respektive klasser, uttagning och/eller final, för att kunna gå vidare i tävlingen.

Det är viktigt att tävlingsfilmer för uttagningsheat spelas in från musikens start och 2 minuter framåt för att få gott om marginal för senare klippning. Filmer för finalheaten måste vara minst 90 sekunder långa, men helst även de ca 2 minuter.

Var noga med att er dans syns tydligt och att ni alltid är i bild. Det är även mycket viktigt att man tydligt hör musiken i de inskickade klippen. Vi rekommenderar att ha inspelningsanordningen nära ljudkällan.

När inspelningarna är gjorda, och dubbelkollade, laddas videofilerna upp var för sig på www.sprend.com och adresseras till This is a mailto link

OBSERVERA att filerna ska döpas enligt följande: Tävlingsnummer – Klass – Tävlingsmoment

Exempel: 125 – BVA – Uttagning

Under tävlingsdagen den 20 februari, kommer hela tävlingen sändas på Linköpings Sportdansklubbs Youtubekanal samt på www.danstv.se .
Sändningarna startar kl. 11:00. De par som går vidare från uttagningarna kommer få sina finaldanser sända på samma sätt för att sedan ha en digital prisutdelning där vinnare för varje klass kommer att koras.

Linköpings Sportdansklubb hoppas att de digitala tävlingarna kan vara ett bra komplement till de fysiska tävlingarna. Att kunna samla dansare från hela Sverige på en och samma tävling, på att lätt och smidigt sätt!

Tävlingsdag: 20 februari kl 11.00
Anmälan: Sista anmälningsdag är den 30 januari
Skicka in bidrag: Senast den 6 februari kl 18.00

Vi önskar alla ett stort lycka till!

Skribent: Sandra Svanberg
E-post: This is a mailto link

Postadress:
Svenska Danssportförbundet
Idrottens hus, Box 11016
100 61 Stockholm

Besöksadress:
Skansbrogatan 7
118 60 Stockholm

Kontakt:
Tel: 086996570
E-post: This is a mailto link