Hoppa till sidans innehåll

Utbildningsansvarig projektledare till Svenska Danssportförbundet

07 FEB 2022 09:59
Är du en idrottsintresserad projektledare, med erfarenhet av att utvärdera och utveckla utbildningar och en plattform för utbildningsarbete? Är du redo att göra detta för svensk danssport?
  • Skapad: 07 FEB 2022 09:59

Svenska Danssportförbundet är ett specialidrottsförbund inom Riksidrottsförbundet och därmed en del av den svenska idrottsrörelsen. I dag har förbundet 164 medlemsföreningar och ca 26 000 medlemmar över hela Sverige, många dansstilar samt en bred åldersgrupp finns representerad. Vi är idag fem anställda som sitter i fina lokaler tillsammans med RF, SISU och 35 andra specialidrottsförbund i Idrottens Hus, i Stockholm.

Svenska Danssportförbundet har till uppgift att främja dansen och danssporten i Sverige, i enlighet med idrottens mål och inriktning. Vi gör det genom att administrera, organisera och ständigt utveckla danssporten. Utvecklingen bygger på en samlad och samtidigt självstyrande verksamhet, med starka idrottsföreningar samt en utbildningsverksamhet av högsta klass. Dansen utövas i form av danslek, träning, tävling och uppvisning för att ha roligt, må bra och utveckla människor genom hela livet.

Vem är du?
Vi tror att du är utbildad inom idrotten, kanske danssporten och har dokumenterad erfarenhet av projektledning. Du brinner för att utbilda och utveckla individer och grupper samt har driv att skapa en plattform för utbildning inom danssporten. Intresse för tävlingsformat med dess upplägg och genomförande, är viktigt. Du är social och kommunikativ i såväl tal som skrift och van att organisera och skapa från grunden. Lösningsorienterat och initiativrikt mindset är en förutsättning.

Arbetsuppgifter och ansvarsområden
Du ska driva ett viktigt utbildningsprojekt för svensk danssport och dess föreningar. Huvuduppdraget består i att ta fram utbildningspaket som är enkla, tydliga och lättillgängliga. Syftet med dessa utbildningar är att hjälpa föreningarna att kunna erbjuda flera danskurser inom olika dansstilar. Det ska bidra till att bredare utbud av våra dansstilar, för att attrahera flera dansare. Föreningar och därmed förbundet, stärks av att utveckla utbudet efter efterfrågan. Svenska Danssportförbundet ska skapa en högklassig utbildningsplattform.

Anställningsvillkor
Tjänsten är en 50-100 % projektanställning fram till 2022-12-31.
Uppdraget kan innebära en del resor samt kvälls- och helgarbete. Vi tillämpar förtroendearbetstid och individuell lönesättning.

Sista ansökningsdag 
Den 15 mars och vi hanterar ansökningarna fortlöpande.
Ansök genom att mejla ditt cv och personliga brev till
This is a mailto link

För mer information om dans och danssporten i Sverige, besök:
www.danssport.se

www.danstv.se

Skribent: Sandra Svanberg
E-post: This is a mailto link

Postadress:
Svenska Danssportförbundet
Idrottens hus, Box 11016
100 61 Stockholm

Besöksadress:
Skansbrogatan 7
118 60 Stockholm

Kontakt:
Tel: 086996570
E-post: This is a mailto link