Hoppa till sidans innehåll

Västerbottens Friidrottsförbund

Hem

Adress och kontaktuppgifter:

Västerbottens och Norrbottens friidrottsförbund har slagits ihop till det gemensamma förbundet Norra Norrlands friidrottsförbund med adress och länk nedan. Dock är det fortfarande så att den mesta löpande informationen kring Västerbottens tävlingar fortfarande via den här sidan och har inte flyttats över till Norra Norrlands sida än.

Norra Norrlands Friidrottsförbund (länk till hemsidan)

Orgnr   997600-3336

Konto 5479-9259

Smedbyvägen 934

97598 Luleå

Tävlingssanktioner, resultat och GP-tävlingar. Regler kring hur man anmäler tävlingar och vad som krävs för att registrera dem i GP-serien finns under rubriken tävlingar (se ovan). Tävlingsansvarig är Anders Hofer: This is a mailto link.

Nyheter. Tävlingsprogram, resultatlistor etc uppdateras kontinuerligt  och uppdateringarna meddelas då i nyhetslistan till höger. 

Bilder från prisceremonierna för Västerbottningens GP, Lars Rydell-priset och ungdomspriset. Bilden till vänster visar Karsten Meier och Lukas Borgemo som var 1:a och 3:a i herrarnas GP-serie. Den andra bilden visar Göran Jonsson som vann Lars Rydell-priset. Den tredje bilden visar Magnus Vinblad (hederspris GP), Mattias Björnebrink (Intersport, medsponsor) och Outi Krekula (hederspristagare). Bilden till höger visar Hilda Wallgren som vann ungdomspriset. Prisceremonin för GP och Lars Rydell-priset ägde rum vid Bräntberget och prisceremonin för ungdomspriset ägde rum i Noliahallen.

Postadress:
Västerbottens Friidrottsförbund
c/o Ekefjärd, Brunnsgatan 8
931 33 Skellefteå

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info