Hoppa till sidans innehåll

Förbundsårsmöte

04 MAR 2019 13:39
Svensk Friidrott har haft årsmöte i Karlstad. Johan Storåkers från Sundbyberg valdes till ny ordförande och som ledamot i styrelsen på ett år valdes Anders Svanholm, Härnösand och Brännans FF.
  • Uppdaterad: 01 APR 2019 13:39

Vi tror att Anders kommer att tillföra styrelsen en hel del samtidigt som han kommer att var ett "Norrlandsöga/öra" i styrelsen.

Förbundets ekonomi är stabil och ett litet överskott redovisades för 2018.

Årsmötet beslöt att ta fram en ny verksamhetsinriktning för åren 2021-2026 och att i samband med detta se över planeringsprocessen, hur och vilka som arbetar fram verksamhetsinriktning och verksamhetsplaner m.m. inom friidrotten.

Beslut togs också om att fortsätta arbetet med den framtida regionala organisationen med bl.a. färre distrikt. Man antog nya regler fr.o.m. 2020 vad gäller tävlingar för barn samt att slopa åldersgränsen för förbundsstarters.

13 motioner förelåg på mötet. Det beslutades att ta fram en handlingsplan för terränglöpning, att se till att eleverna vid friidrottsgymnasierna får utbildning som domare och tävlingsledare, att medel från Idrottslyftet ska kunna användas för funktionärsutbildning samt att förtydliga när män och kvinnor kan springa i sasmma lopp.

Skribent: Leif Thunman
Epost: Adressen Gömd

Antal besök sedan 4 jan. 2018
hit counter

FÖRENINGAR I ÅNGERMANLAND

 

Utvecklingscentrum (UC)

 

Postadress:
Ångermanlands Friidrottsförbund
Hemmansvägen 4
871 53 Härnösand

Kontakt:
Tel: 061110082
E-post: This is a mailto link

Se all info